Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Øvrige Ballspill

Øvrige Ballspill: Alt Du Trenger for En Moro og Aktiv Opplevelse

Ballspill er en fantastisk måte å holde seg aktiv på, ha det gøy og konkurrere med venner og familie. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr for ulike ballspill som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Våre produkter er designet for å gi maksimal ytelse og glede, uansett hvilket ballspill du foretrekker.

Høy Kvalitet: Vårt utstyr for øvrige ballspill er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og presis konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir en utmerket spillopplevelse. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne produkter, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av utstyr som dekker en rekke ballspill, fra volleyball og badminton til boccia og krokket. Uansett hvilket nivå du spiller på, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg inkluderer baller, nett, racketer og annet tilbehør, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Vårt utstyr er utviklet for å gi maksimal effektivitet og ytelse under spill og trening. Med presise design og funksjonelle løsninger sikrer vi at du kan spille på ditt beste nivå. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne utøvere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for dine behov.

Holdbare Materialer: Vårt utstyr er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Vårt utstyr er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkle monteringsløsninger og praktiske funksjoner er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å forberede seg til spill og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi vårt utstyr i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av utstyr for øvrige ballspill på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine spillopplevelser. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og glede med utstyr for øvrige ballspill fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig spillopplevelse!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
BazookaGoal  Fotballmål Sammenleggbart PVC (120x75) OneSize

BazookaGoal Fotballmål Sammenleggbart PVC (120x75)

BazookaGoal er verdens første pop-up minimål med hard ramme som ikke går på kompromiss med kvalitet eller scoringsfølelsen!
kr 1 899
Ccm  HS 9360 SR P29R

Ccm HS 9360 SR

CCM Tacks 9360 Griptac Intermediate Hockeykølle
kr 1 149

Salming Raptor Powerlite X

kr 799 kr 1 699
Wilson K1 SILVER VB OFFICIAL

Wilson K1 SILVER VB

kr 650
Unihoc  Stickbag black (20 sticks) Senior

Unihoc Stickbag black (20 sticks)

kr 499

Salming Q1 UltraLite 29 SMU IS

kr 499 kr 999

Salming Q1 UltraLite 29 SMU IS

kr 499 kr 999

Salming Q1 UltraLite 29 SMU IS

kr 499 kr 999
Najdam  Ishockeykølle Glassfiber/tre Blad svinger til Høyre 155cm

Najdam Ishockeykølle Glassfiber/tre Blad svinger til Høyre

Fine enkle ishockeykøller med høyde på 155 cm.
kr 449
Select Play Skumball 18

Select Play Skumball

Spill og lek.Skumgummiballer med ”PU-hud”. Ballene er skånsomme mot omgivelsene og derfor velegnet for barn.
kr 349
Najdam  Ishockeykølle Glassfiber/tre Høyre 137cm

Najdam Ishockeykølle Glassfiber/tre Høyre

Fine enkle ishockeykøller med høyde på 137 cm.
kr 349
Najdam  Ishockeykølle Glassfiber/tre Høyre 137cm

Najdam Ishockeykølle Glassfiber/tre Høyre

kr 349
8952.JPG

Stiga Privat Nettgarnityr

kr 349
Sport Direkt Xtreme Impact OneSize

Sport Direkt Xtreme Impact

kr 299
Wilson  PRO TOUR VB OFFICIAL

Wilson PRO TOUR VB

kr 280

Babolat NADAL JR 19

kr 249 kr 499
Filters
Sort
display