Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Akebrett & Spark

Akebrett & Spark: Moro og Spenning for Hele Familien

Vinteren er tiden for moro i snøen, og det finnes ingen bedre måte å nyte den på enn med akebrett og spark. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av akebrett og spark som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og spenning. Våre produkter er designet for å gi maksimal glede og trygghet, slik at du kan skape uforglemmelige vinterminner med familie og venner.

Robust Konstruksjon: Våre akebrett og spark er bygget for å tåle tøff bruk og gi langvarig ytelse. Med slitesterke materialer og solid konstruksjon sikrer vi at produktene våre kan håndtere raske nedkjøringer og intensiv lek. Dette gjør dem ideelle for både barn og voksne som ønsker å ha det gøy i snøen.

Komfort og Kontroll: Komfort og kontroll er avgjørende for en god ake opplevelse. Våre akebrett er utstyrt med ergonomiske seter og håndtak som gir en behagelig og sikker kjøring. Våre sparker har stabile rammer og komfortable seter, slik at du kan gli gjennom vinterlandskapet med letthet og trygghet.

Spenning for Alle: Vi tilbyr akebrett og spark som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Fra klassiske tre- og plastakebrett til moderne styrbare modeller, har vi noe for enhver smak. Våre produkter gir timevis med moro for både småbarn og voksne som ønsker å gjenoppleve barndommens gleder.

Holdbarhet og Kvalitet: Akebrett og spark fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker de beste materialene og avansert teknologi for å sikre at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre akebrett og spark er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger vinterleker. Derfor tilbyr vi akebrett og spark i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan ha det gøy med stil.

Allsidighet: Våre akebrett og spark er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra raske nedkjøringer i bakken til avslappende turer gjennom vinterlandskapet. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren ake entusiast, finner du det rette produktet hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Utforsk vårt utvalg av akebrett og spark på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av spenning, komfort og stil med akebrett og spark fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Hamax  TWIN TIP SURFER OneSize

Hamax TWIN TIP SURFER

Surf-akebrett i tøft design.
kr 649
Hamax TWIN TIP SURFER OneSize

Hamax TWIN TIP SURFER

kr 549
Hamax Sno Formel OneSize

Hamax Sno Formel

Styrbart akebrett med brems
kr 499
Hamax Sno Formel OneSize

Hamax Sno Formel

Styrbart akebrett med brems
kr 499
Hamax Free Surfer One Size

Hamax Free Surfer

Surf-akebrett i tøft design
kr 449
Gizmo Riders  Baby Rider OneSize

Gizmo Riders Baby Rider

Baby Rider Monster Pink - kjelke med trepunktssele og antiskli-matte.
kr 449
Gizmo Riders  Baby Rider OneSize

Gizmo Riders Baby Rider

Baby Rider Monster Pink - kjelke med trepunktssele og antiskli-matte
kr 449
Hamax MINI SURFER OneSize

Hamax MINI SURFER

kr 449
Hamax  FREE SURFER OneSize

Hamax FREE SURFER

Surf-akebrett i tøft design.
kr 449
Hamax  Mini Surfer OneSize

Hamax  Mini Surfer

kr 399
Stiga  SETE King Size

Stiga SETE King Size

kr 325
Hamax  BABY BOB OneSize

Hamax BABY BOB

Akebrett for de aller minste.
kr 299
Stiga  REAR SKI CURVE LEFT OneSize

Stiga REAR SKI CURVE LEFT

kr 275
Hamax Sno Glider One Size

Hamax Sno Glider

kr 149
Hamax Sno Glider One Size

Hamax Sno Glider

kr 149
Filters
Sort
display