Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Badedrakt dame

Badedrakt Dame: Stil og Komfort for Enhver Svømmeopplevelse

Når sommeren nærmer seg og svømmeeventyrene venter, er en god badedrakt avgjørende for å føle seg komfortabel og selvsikker i vannet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av badedrakter for damer som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil. Enten du skal til stranden, bassenget eller på ferie, har vi badedrakten som passer dine behov.

Komfort og Passform: Våre badedrakter er designet med tanke på maksimal komfort. Vi tilbyr ulike passformer og størrelser slik at du kan finne den perfekte badedrakten for din kroppstype. Med justerbare stropper, støttende bånd og polstrede cuper, sørger vårt badetøy for at du føler deg trygg og komfortabel, uansett aktivitet.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig når det gjelder badetøy. Derfor tilbyr vi et variert utvalg av design, fra klassiske og tidløse stiler til moderne og trendy mønstre. Enten du foretrekker en elegant, ensfarget badedrakt eller en sporty modell med dristige mønstre, har vi noe som matcher din personlige stil.

Materialkvalitet: Våre badedrakter er laget av høykvalitets materialer som er slitesterke og hurtigtørkende. Dette sikrer langvarig bruk og at badedrakten holder formen selv etter mange svømmeturer. Materialene er også klorresistente og UV-beskyttende, noe som gir ekstra beskyttelse mot solens skadelige stråler og klor i bassenget.

Funksjonalitet: Enten du er ute etter en badedrakt til trening, avslapning eller lek, har vi funksjonelle løsninger for deg. Våre sporty badedrakter gir god støtte og bevegelsesfrihet for svømmetrening, mens våre elegante modeller er perfekte for avslappende dager ved vannet.

Tilbehør: Fullfør sommer looken med vårt utvalg av badetilbehør. Vi tilbyr alt fra strandkjoler og saronger til hatter og sandaler, slik at du kan være fullt utstyrt for enhver stranddag.

Utforsk vårt utvalg av badedrakter for damer på www.brukas.no, og finn den perfekte badedrakten for dine svømmeaktiviteter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste badedrakten for dine behov.

Opplev sommeren med stil og komfort med badedrakter for damer fra Brukås Sport, og nyt hver svømmeopplevelse med selvtillit!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Arena  W Solid Swim Pro 44

Arena W Solid Swim Pro

Maxlife badedrakt
kr 649
Speedo  Womens Eco Endurance+ Medalist 44

Speedo Womens Eco Endurance+ Medalist

kr 499
Speedo  Endurance+ Medalist 44(40")

Speedo Endurance+ Medalist

kr 449

Speedo Boom Splice Muscleback

Gjør et inntrykk med Boom-logo trykk.
kr 249 kr 549
Filters
Sort
display