Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Badetøy Herre

Badetøy Herre: Stil og Komfort for Sommerens Eventyr

Når solen skinner og temperaturen stiger, er riktig badetøy avgjørende for å nyte sommerens gleder til fulle. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av badetøy for herrer som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil. Enten du skal til stranden, bassenget eller på ferie, har vi badetøyet som passer dine behov.

Komfort og Passform: Våre badetøy er laget med tanke på maksimal komfort. Vi tilbyr en rekke passformer og størrelser, slik at du kan finne det som passer perfekt til din kroppstype. Med elastiske midjer, justerbare snorer og hurtigtørkende materialer, sørger vårt badetøy for at du føler deg komfortabel hele dagen.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig når det gjelder badetøy. Derfor tilbyr vi et variert utvalg av design, fra klassiske og tidløse stiler til moderne og trendy mønstre. Enten du foretrekker en elegant badebukse, en sporty badeshorts eller en avslappet badeshorts, har vi noe som matcher din personlige stil.

Materialkvalitet: Våre badetøy er laget av høykvalitets materialer som er slitesterke og hurtigtørkende. Dette sikrer langvarig bruk og holder formen selv etter mange bad. Materialene er også klorresistente og UV-beskyttende, noe som gir ekstra beskyttelse mot solens skadelige stråler og klor i bassenget.

Funksjonalitet: Enten du er ute etter badetøy til trening, avslapning eller lek, har vi funksjonelle løsninger for deg. Våre sporty badebukser og badeshorts gir god støtte og bevegelsesfrihet for svømmetrening, mens våre stilige badeshorts er perfekte for avslappende dager ved vannet.

Tilbehør: Fullfør sommer looken med vårt utvalg av badetilbehør. Vi tilbyr alt fra sandaler og håndklær til solbriller og strandvesker, slik at du kan være fullt utstyrt for enhver stranddag.

Utforsk vårt utvalg av badetøy for herrer på www.brukas.no, og finn det perfekte antrekket for dine sommeraktiviteter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste badetøyet for dine behov.

Opplev sommeren med stil og komfort med badetøy for herrer fra Brukås Sport, og nyt hver solfylte dag med selvtillit!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Helly Hansen Cascais Trunk Xl

Helly Hansen Cascais Trunk

kr 649
Helly Hansen Cascais Trunk Xl

Helly Hansen Cascais Trunk

kr 649
Bjørn Borg  SHORTS SHELDON SHELDON Xxl

Bjørn Borg SHORTS SHELDON SHELDON

kr 599
Bjørn Borg  1p SHORTS SHELDON Xl

Bjørn Borg 1p SHORTS SHELDON

Badeshorts til herre
kr 599
Speedo  Boom Splice Jammer 7(38")

Speedo  Boom Splice Jammer

kr 499
Speedo  Boom Splice Aquashort 7(38")

Speedo  Boom Splice Aquashort

kr 499
Speedo  Fit Pinnacle Aquashort 42(38")

Speedo  Fit Pinnacle Aquashort

kr 449
Bjørn Borg 1p SHORTS SHELDON Xl

Bjørn Borg 1p SHORTS SHELDON

kr 349
Speedo Essentials Watershorts  Xxl

Speedo Essentials Watershorts

kr 299
Speedo  Scope 16" Watershort Xxl

Speedo  Scope 16" Watershort

Teknisk badeshorts i microfiber.
kr 249

Oneill Pm Cali Shorts

kr 249 kr 499
Speedo Bubble Cap 0

Speedo Bubble Cap

kr 99

Speedo Plain Moulded Silicone Cap

kr 69 kr 99
Filters
Sort
display