Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Barnesykkel 26"

Barnesykkel 26": Klar for Nye Eventyr


Når barnet ditt er klar for større eventyr og lengre sykkelturer, er en barnesykkel med 24" hjul det ideelle valget. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av 26" barnesykler som gir unge syklister trygghet, komfort og ytelse. Våre sykler kombinerer sikkerhet, holdbarhet og stil, slik at barna kan fortsette å utforske verden med selvtillit.


Sikkerhet og Stabilitet: Våre 26" barnesykler er bygget med fokus på sikkerhet og stabilitet. De har robuste rammer, lavt tyngdepunkt og brede dekk som gir utmerket balanse og kontroll, noe som gjør det enkelt for barna å håndtere sykkelen på forskjellige underlag. Kraftige bremser gir pålitelig bremsekraft, noe som øker tryggheten på turene.


Komfort og Passform: Komfort er avgjørende for at barnet skal trives på sykkelen. Våre barnesykler har justerbare seter og styrehøyder, slik at sykkelen kan vokse med barnet. Ergonomiske seter og myke håndtak gir ekstra komfort, slik at barna kan nyte lange sykkelturer uten ubehag.


Holdbarhet og Kvalitet: Barnesykler må tåle aktiv lek og daglig bruk. Våre 26" barnesykler er laget av slitesterke materialer og komponenter som sikrer langvarig ytelse. Med robuste rammer, pålitelige girsystemer og slitesterke dekk, kan du være trygg på at sykkelen vil holde tritt med barnets eventyr.


Ytelse og Teknologi: Våre 26" barnesykler er utstyrt med teknologier som gir bedre ytelse og en morsom sykkelopplevelse. Lettvekts rammer og girsystemer gjør det lettere for barna å håndtere oppoverbakker og lengre turer, mens gode dempesystemer sørger for en jevn og behagelig sykkeltur.


Stil og Design: Vi tilbyr et variert utvalg av 26" barnesykler i forskjellige farger og design som barna vil elske. Fra lyse og livlige farger til mer klassiske utseender, har vi noe for enhver smak. Våre sykler er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at barna kan sykle med stolthet.


Utforsk vårt utvalg av 26" barnesykler på www.brukas.no, og finn den perfekte sykkelen for ditt barns behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste sykkelen for din lille syklist.


Gi barnet ditt en flott opplevelse med en 26" barnesykkel fra Brukås Sport, og se dem utvikle balanse, koordinasjon og en kjærlighet for sykling!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Woom Off Air 6

kr 12 490 kr 14 999
Woom 6 26"

Woom 6

Woom 6 Original er en juniorsykkel med 24" hjul og har optimalisert geometri for å gi forbedrede egenskaper og sykkelopplevelser.
kr 7 499
Woom  6 26

Woom 6

9,1kg, 10-14 år, 140-165cm
kr 7 499
Filters
Sort
display