Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Bikini Dame

Bikini Dame: Perfekt Stil og Komfort for Solfylte Dager

Når solen skinner og stranden kaller, er en god bikini uunnværlig for å føle seg både komfortabel og stilig. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av bikinier for damer som kombinerer funksjonalitet, komfort og moderne design. Enten du skal til stranden, bassenget eller på ferie, har vi bikinien som passer dine behov.

Komfort og Passform: Våre bikinier er designet med tanke på maksimal komfort. Vi tilbyr ulike stiler og størrelser slik at du kan finne den perfekte passformen for din kroppstype. Med justerbare stropper, støttende bånd og polstrede cuper, sørger vårt badetøy for at du føler deg trygg og komfortabel hele dagen.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig når det gjelder badetøy. Derfor tilbyr vi et variert utvalg av design, fra klassiske og tidløse stiler til moderne og trendy mønstre. Enten du foretrekker en elegant ensfarget bikini, en sporty modell eller en dristig, mønstret bikini, har vi noe som matcher din personlige stil.

Materialkvalitet: Våre bikinier er laget av høykvalitets materialer som er slitesterke og hurtigtørkende. Dette sikrer langvarig bruk og at bikinien holder formen selv etter mange bad. Materialene er også klorresistente og UV-beskyttende, noe som gir ekstra beskyttelse mot solens skadelige stråler og klor i bassenget.

Funksjonalitet: Enten du er ute etter en bikini til svømmetrening, soling eller lek, har vi funksjonelle løsninger for deg. Våre sporty bikinier gir god støtte og bevegelsesfrihet for aktive dager, mens våre stilige modeller er perfekte for avslappende dager ved vannet.

Utforsk vårt utvalg av bikinier for damer på www.brukas.no, og finn den perfekte bikinien for dine sommeraktiviteter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste bikinien for dine behov.

Opplev sommeren med stil og komfort med bikinier for damer fra Brukås Sport, og nyt hver solfylte dag med selvtillit!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Speedo  Hydra Fizz Sport Short S

Speedo Hydra Fizz Sport Short

kr 599
Speedo  Fizz Crop Top S

Speedo Fizz Crop Top

kr 599
Röhnisch  Parisa Bikini Top Xs

Röhnisch Parisa Bikini Top

kr 449
Röhnisch  Helin Hipster S

Röhnisch Helin Hipster

kr 399

Röhnisch Helin Hipster

kr 99 kr 399
Filters
Sort
display