Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Brodder

Brodder: Sikkerhet og Stabilitet på Glatte Underlag

Når vinteren bringer is og snø, er det viktig å ha riktig utstyr for å unngå sklifall og holde seg trygg. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av brodder som gir deg den nødvendige grep og stabilitet på glatte underlag. Våre brodder er designet for å passe alle typer fottøy, slik at du kan bevege deg trygt og sikkert, uansett hvor glatt det blir.

Grep og Stabilitet: Våre brodder er utstyrt med slitesterke pigger som gir utmerket grep på is og snø. Med sterk sålekonstruksjon og strategisk plasserte pigger, sikrer vi at du får den stabiliteten du trenger for å unngå sklifall og bevege deg trygt på glatte underlag.

Komfort og Enkel Bruk: Komfort er viktig, selv når det gjelder brodder. Våre brodder er laget med fleksible og holdbare materialer som gjør dem enkle å ta av og på. De er designet for å sitte godt på skoene dine uten å være ubehagelige, slik at du kan gå komfortabelt hele dagen.

Holdbarhet og Kvalitet: Brodder fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer som tåler daglig bruk og tøffe vinterforhold. Våre brodder er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Allsidighet: Våre brodder er perfekte for en rekke vinteraktiviteter. Enten du går tur, jogger, eller bare trenger ekstra grep for daglig bruk, finner du de rette broddene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Stil og Design: Vi vet at stil også kan være viktig, selv når det gjelder praktisk utstyr som brodder. Derfor tilbyr vi brodder i forskjellige design og størrelser som passer til alle typer sko og støvler. Våre brodder er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg trygg og se bra ut.

Utforsk vårt utvalg av brodder på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste broddene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av sikkerhet, komfort og stil med brodder fra Brukås Sport, og vær klar for alle vinterens utfordringer!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Snowline  Trail Brodder XXL (47-48) OneSize

Snowline Trail Brodder XXL (47-48)

kr 549
Snowline  Trail Brodder S (33-37) OneSize

Snowline Trail Brodder S (33-37)

kr 549
Snowline Trail Brodder M (36-41) OneSize

Snowline Trail Brodder M (36-41)

kr 499
Snowline Trail Brodder L (41-44) OneSize

Snowline Trail Brodder L (41-44)

kr 499
Snowline  Trail Brodder XL (44-46) OneSize

Snowline Trail Brodder XL (44-46)

kr 499
Snowline Pro Brodder 36-40 M

Snowline Pro Brodder

kr 499
Snowline  Pro Brodder 40-45 L

Snowline  Pro Brodder

kr 499
Snowline  Pro Brodder 45-48 Xl

Snowline  Pro Brodder

kr 499
Snowline  Pro Brodder 32-36 S

Snowline Pro Brodder

kr 499
Nordic Grip Running

Nordic Grip Running

kr 299
Yaktrax  Brodd Walk XS 34/37

Yaktrax Brodd Walk

kr 249

Yaktrax Brodd Diamond Grip

kr 219 kr 549
Nordic Grip Walking Medium 37-41

Nordic Grip Walking Medium

kr 149

Springyard Steady Isbrodd

kr 79 kr 199

Azzezo Quick Grip 002 herr

kr 47 kr 79

Azzezo Quick Grip 001 dam

kr 39 kr 79
Filters
Sort
display