Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Diverse Vintersport

Diverse Vintersport: Alt Du Trenger for Variert Vintermoro

Vinteren tilbyr en rekke spennende aktiviteter utover tradisjonell ski og snowboard. Hos Brukås Sport har vi et omfattende utvalg av utstyr og tilbehør for diverse vintersport, slik at du kan få mest mulig ut av vintermånedene. Våre produkter kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil, slik at du kan nyte vinterens eventyr til det fulle.

Snowboard & Splittboard: Utforsk våre snowboard- og splittboard-produkter som gir deg friheten til å kjøre i både preparerte bakker og urørt terreng. Med avanserte materialer og innovative design sikrer vi at du får en dynamisk og morsom opplevelse på snøen.

Pulk: For de som liker å dra på lengre turer eller ekspedisjoner, tilbyr vi solide og pålitelige pulker. Våre pulker er designet for å transportere utstyr effektivt og komfortabelt, enten du er på en familieutflukt eller en krevende ekspedisjon.

Truger: Våre truger gjør det enkelt å ferdes i dyp snø, slik at du kan utforske vinterlandskapet uten å synke gjennom snøen. Med lette og holdbare materialer, samt ergonomiske design, gir våre truger best mulig støtte og komfort på dine vintervandringer.

Akebrett og Spark: Nyt morsomme vinteraktiviteter med vårt utvalg av akebrett og spark. Disse produktene er perfekte for både barn og voksne som ønsker å ha det gøy i snøen. Med sterke konstruksjoner og brukervennlige design gir våre akebrett og spark timevis med underholdning.

Skøyter og Ishockey: For de som foretrekker aktiviteter på isen, tilbyr vi et bredt utvalg av skøyter og ishockeyutstyr. Våre skøyter er designet for både nybegynnere og erfarne skøyteløpere, og gir best mulig støtte og komfort. Vårt ishockeyutstyr er laget for å tåle tøffe forhold, slik at du kan fokusere på spillet.

Komfort og Sikkerhet: Uansett hvilken vintersport du foretrekker, er komfort og sikkerhet avgjørende. Våre produkter er nøye utvalgt for å sikre at du får den beste opplevelsen, med funksjoner som ergonomiske design, justerbare elementer og slitesterke materialer.

Holdbarhet og Kvalitet: Utstyr for diverse vintersport fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Utforsk vårt utvalg av utstyr for diverse vintersport på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og stil med utstyr for diverse vintersport fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Fjellpulken Xplorer 168 M/Drag Og Sele

kr 10 990 kr 17 999

Fjellpulken XCountry 144 Komplett

kr 7 990 kr 10 999
Nitro Slash Split 22/23 162

Nitro Slash Split 22/23

kr 7 499
Fjellpulken XCountry 130 Komplett

Fjellpulken XCountry 130 Komplett

kr 6 790
Nitro  Vertical ST X Spark Splitbinding M

Nitro Vertical ST X Spark Splitbinding

Nitros splitboardbinding er designet og utviklet i samarbeid med en av verdens ledende produsenter av splitboardbindinger, Spark R&D.
kr 6 499

Fjellpulken X-Country 118 Komplett

kr 4 990 kr 8 799
Nitro Nomad 22/23 161

Nitro Nomad 22/23

kr 4 869
Nitro Vertical X Spark Splittbinding M

Nitro Vertical X Spark Splittbinding

kr 4 499
TSL Highlander Original 2 S

TSL Highlander Original 2

Passer for erfarne turgåere på jakt etter en teknisk truge, med godt grep og komfort.
kr 3 999
TSL Symbioz Original 2 S

TSL Symbioz Original 2

Passer for turgåere på jakt etter brukeveennlighet og allsidighet.
kr 3 999

Nitro Nomad

kr 3 899 kr 5 999
Tubbs Panoramic 30W 30

Tubbs Panoramic 30W

kr 3 799
Tubbs  Flex Vrt 25w OneSize/

Tubbs Flex Vrt 25w

kr 3 499
Nitro Prime X Dave Doman 162

Nitro Prime X Dave Doman

kr 3 149
Tubbs  Wilderness 21 W No Size/

Tubbs Wilderness 21 W

kr 3 099

MSR Lightning Ascent M30

kr 2 999 kr 3 749
Filters
Sort
display