Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Drybag & Oppbevaring

Drybag & Oppbevaring: Hold Utstyret Tørt og Organisert på Alle Dine Eventyr

Når du er ute i naturen, er pålitelig og vanntett oppbevaring avgjørende for å beskytte utstyret ditt mot elementene. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av drybags og oppbevaringsløsninger som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og praktisk design. Våre produkter er designet for å gi maksimal beskyttelse og organisering, slik at du kan fokusere på å nyte eventyrene dine.

Vanntett Beskyttelse: Våre drybags er laget av slitesterke, vanntette materialer som sikrer at utstyret ditt holder seg tørt uansett værforhold. Med forseglede sømmer og sikre lukkemekanismer gir våre drybags pålitelig beskyttelse mot vann, støv og smuss. Perfekte for kajakkpadling, rafting, fotturer i regnvær eller andre aktiviteter der utstyret ditt kan bli utsatt for fuktighet.

Holdbarhet og Kvalitet: Drybags og oppbevaringsløsninger fra Brukås Sport er laget for å tåle tøffe forhold. Vi bruker de beste materialene og avansert teknologi for å sikre at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre drybags er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Enkel Bruk: Våre drybags er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkle rulle- og klikk-lukkemekanismer kan du raskt og enkelt sikre utstyret ditt. De lette og kompakte designene gjør det enkelt å pakke og transportere drybags, slik at de ikke tar opp unødvendig plass i sekken din.

Organisering og Tilgjengelighet: For å hjelpe deg med å holde orden på utstyret ditt, tilbyr vi et utvalg av oppbevaringsløsninger som pakksekker, oppbevaringsposer og organiseringssystemer. Våre produkter har flere lommer og rom som gjør det enkelt å sortere og få tilgang til eiendelene dine, noe som gir deg mer tid til å nyte turen.

Allsidighet: Våre drybags og oppbevaringsløsninger er perfekte for en rekke friluftsaktiviteter, fra vannbaserte eventyr til camping og fotturer. Uansett om du er på en kajakktur, en ekspedisjon i regnskogen eller en helgetur til fjells, finner du de rette produktene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine aktiviteter.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi drybags og oppbevaringsløsninger i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på dine turer.

Utforsk vårt utvalg av drybags og oppbevaringsløsninger på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av beskyttelse, organisering og stil med drybags og oppbevaringsløsninger fra Brukås Sport, og nyt dine frilufts eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Sea To Summit  ULTRASIL COMPR.SACK 30L

Sea To Summit ULTRASIL COMPR.SACK

Kompresjonssekk i Ultra-Sil materiale.
kr 599
35562.PNG

Exped Waterpr. Telecompr. Bag M

kr 580

Sea To Summit Evac Eco Compression Drybag

En prisvinnende, allsidig kompresjonssekk.
kr 568 kr 949
40487.PNG

Exped Waterpr. Compr. Bag L

kr 550
35563.PNG

Exped Waterpr. Telecompr. Bag S

kr 520
Sea To Summit  Lightweight Eco Dry Sack 35

Sea To Summit Lightweight Eco Dry Sack

Allsidig, lett og vanntett.
kr 499
Sea To Summit  ULTRASIL COMPR.SACK 20 L

Sea To Summit ULTRASIL COMPR.SACK

Kompresjonssekk i Ultra-Sil materiale.
kr 499
Sea To Summit  ULTRASIL EVENT S TØRRKOMPR. OneSize

Sea To Summit ULTRASIL EVENT S TØRRKOMPR.

kr 489
40488.PNG

Exped Waterpr. Compr. Bag M

kr 480

Sea To Summit Evac Eco Compression Drybag

En prisvinnende, allsidig kompresjonssekk.
kr 478 kr 799
40489.PNG

Exped Waterpr. Compr. Bag S

kr 470
Sea To Summit  ULTRASIL EVENT XS TØRRKOMPR. OneSize

Sea To Summit ULTRASIL EVENT XS TØRRKOMPR.

kr 459
Sea To Summit  ULTRASIL COMPR.SACK 14L

Sea To Summit ULTRASIL COMPR.SACK

Kompresjonssekk i Ultra-Sil materiale.
kr 459

Sea To Summit Evac Eco Compression Drybag

En prisvinnende, allsidig kompresjonssekk.
kr 448 kr 749

Exped Waterpr. Telecompr. Bag L

kr 435 kr 660
Sea To Summit  Lightweight Eco Dry Sack 20

Sea To Summit Lightweight Eco Dry Sack

Allsidig, lett og vanntett.
kr 419
Filters
Sort
display