Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Dunjakke Barn & Junior

Dunjakke Barn & Junior: Optimal Varme og Komfort for Kaldt Vær

Når temperaturen synker og kulda setter inn, er en god dunjakke avgjørende for å holde barna varme og komfortable. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av dunjakker for barn og juniorer som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre dunjakker er designet for å gi maksimal varmeisolasjon og komfort, slik at de små kan nyte utendørsaktiviteter selv på de kaldeste dagene.

Varme og Isolasjon: Våre dunjakker er fylt med høykvalitets dun som gir utmerket varmeisolasjon. Dunens naturlige evne til å fange luft sikrer at barna holder seg varme, selv under de mest utfordrende værforhold. Dette gjør våre dunjakker ideelle for både lek og eventyr utendørs.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Vi legger stor vekt på komfort i våre dunjakker. Med myke, lette materialer og ergonomiske design gir jakkene full bevegelsesfrihet, slik at barna kan leke og bevege seg fritt. Justerbare hetter, mansjetter og midjer sørger for en tilpasset passform som holder varmen inne og kulden ute.

Holdbarhet og Kvalitet: En dunjakke fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og robuste konstruksjoner som tåler daglig bruk og røffe leker. Våre jakker er designet for å vare, slik at de kan gå i arv til yngre søsken eller brukes sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig for både barn og foreldre. Derfor tilbyr vi dunjakker i et bredt spekter av farger og design, fra klassiske og tidløse modeller til moderne og sporty stiler. Våre jakker er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at barna kan føle seg bra og se flotte ut.

Allsidighet: Våre dunjakker er perfekte for en rekke aktiviteter, fra skole og lek til utendørs eventyr og vinterferier. De er lette å pakke og ta med, slik at barna alltid er forberedt på skiftende værforhold.

Utforsk vårt utvalg av dunjakker for barn og juniorer på www.brukas.no, og finn den perfekte jakken for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste dunjakken for dine barn.

Opplev kombinasjonen av varme, komfort og stil med dunjakker for barn og juniorer fra Brukås Sport, og sørg for at de små holder seg varme og glade gjennom hele vinteren!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix  Team Down Jacket Jr 164

Swix Team Down Jacket Jr

Varm dunjakke med vanntette paneler og god passform.
kr 1 500
Swix  Team Down Jacket Jr 164

Swix Team Down Jacket Jr

Varm dunjakke med vanntette paneler og god passform.
kr 1 500
Swix  Team Down Jacket Jr 164

Swix Team Down Jacket Jr

Varm dunjakke med vanntette paneler og god passform.
kr 1 500

Helly Hansen JR ISFJORD DOWN JACKET 2.0

kr 1 299 kr 1 999
Swix  Dynamic Down Jacket Jr 164

Swix Dynamic Down Jacket Jr

kr 1 199

Helly Hansen Jr Isfjord Down Mix Jacket

kr 899 kr 1 799

Skogstad J Hureset Dun Jakke

Komfortabel dunjakke som effektivt sørger for varme og isolasjon i kalde værforhold. Denne helårsjakken fungerer utmerket som ytterlag eller som isolerende lag under skallbekledning.
kr 729 kr 1 499

Skogstad J Alvøyna Dun Vest

Nyhet! Alvøyna er en varm dunvest i et tidløst og sporty design. Vannavstøtende materiale, med gode isolasjonsegenskaper og en fantastisk dun-kvalitet fra Re:down.
kr 649 kr 1 299

Skogstad  Tomra Dun Jakke

kr 319 kr 799
Filters
Sort
display