Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Fjellstøvler Dame

Fjellstøvler Dame: Robust Ytelse og Komfort for Eventyr i Fjellene


Når det gjelder fjellturer og vandring, er det essensielt med fottøy som gir både støtte og komfort. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av fjellstøvler for damer, designet for å møte de utfordrende kravene til fjellvandring og utendørseventyr.


Støtte og Stabilitet: Vårt utvalg av fjellstøvler for damer er konstruert for å gi optimal støtte og stabilitet på variert og ulendt terreng. Med solid e og robuste sko får du den nødvendige stabiliteten for å takle steinete stier og bratte skråninger.


Komfort og Passform: En god fjellstøvel skal være behagelig, selv på lange turer. Vårt utvalg har fokus på ergonomisk design og pustende materialer, som sikrer at føttene dine holder seg komfortable og tørre uansett værforhold. Vi tilbyr et bredt spekter av størrelser og passformer, slik at du kan finne den perfekte støvelen for dine føtter.


Slitesterke Materialer: Fjellstøvler må tåle tøffe forhold. Derfor har vi et utvalg støvler laget av slitesterke materialer som lær og syntetiske tekstiler, kombinert med vanntette membraner som holder føttene tørre i vått vær. Dette sikrer langvarig ytelse og beskyttelse mot elementene.


Allsidighet: Enten du planlegger en helgetur i skogen, en langtur i høyfjellet eller en ekspedisjon i mer utfordrende terreng, har vi fjellstøvlene som passer til ditt eventyr. Vi har støvler som er designet for å takle alt fra korte dagsturer til lengre vandringer, og gir deg den nødvendige allsidigheten for å utforske naturen på dine premisser.


Utforsk vårt utvalg av fjellstøvler for damer på www.brukas.no, eller besøk oss i fysisk butikk og finn det perfekte paret for dine eventyr. Vårt dedikerte team er alltid tilgjengelige for å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste støvlene for dine behov.

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
45583.JPG

Crispi Fjellstøvel Briksdal

kr 3 290

Alfa JUVASS APS GTX W

kr 2 990 kr 4 499

Alfa JUVASS APS GTX W

Stødig og lett fjellstøvel til krevende turer med GORE-TEX og slitesterkt AlfaAir™-materiale.
kr 2 990 kr 4 499
46225.JPG

La Sportiva Trango Tech Leather GTX W´s Fjellst

kr 2 890

Alfa WALK QUEEN AIR APS

kr 2 790 kr 3 999
Crispi  Fjellstøvel Attiva Bp Gtx 42

Crispi Fjellstøvel Attiva Bp Gtx

kr 2 790
Lowa Renegade Gtx Mid Ws 36,5

Lowa Renegade Gtx Mid Ws

kr 2 700
Lowa Renegade Gtx Mid Ws 3

Lowa Renegade Gtx Mid Ws

kr 2 700
45585.JPG

Crispi Fjellstøvel Valdres

kr 2 650

Alfa WALK QUEEN ADV GTX

kr 2 590 kr 3 499
Crispi  Fjellstøvel Crossover Fg Pro Mid 46

Crispi Fjellstøvel Crossover Fg Pro Mid

Lett turstøvel med Gore-Tex.
kr 2 490

Alfa Bregne A/P/S Gtx W

kr 2 399 kr 2 999

La Sportiva Trango Trk Gtx W´S Fjellstøvel

kr 1 999 kr 3 699
Filters
Sort
display