Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Fjellstøvler Junior

Fjellstøvler Junior: Robust Fottøy for Unge Eventyrere

Når barna er klare for å utforske naturen, er et par solide fjellstøvler essensielle for å sikre komfort og beskyttelse på turen. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av fjellstøvler for junior som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre fjellstøvler er designet for å gi maksimal støtte og slitestyrke, slik at barna kan nyte turen, uansett hvor stien leder dem.

Komfort og Støtte: Våre fjellstøvler er laget med fokus på komfort. Med polstrede såler og ergonomisk design gir de utmerket støtte til føttene, selv under lange turer. De justerbare snørene sikrer en god passform, mens støttende ankler gir ekstra stabilitet på ujevnt terreng.

Holdbarhet og Kvalitet: Fjellstøvler fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og sterke konstruksjoner som tåler tøffe forhold. Våre fjellstøvler er designet for å vare, slik at de kan håndtere alt fra skogsstier til fjellklatring sesong etter sesong.

Vanntett Beskyttelse: Våre fjellstøvler er laget av vanntette materialer som holder føttene tørre, selv i vått og gjørmete terreng. Med vanntette membraner og pustende stoffer sikrer vi at føttene forblir komfortable og tørre hele dagen, uansett værforhold.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig for både barn og foreldre. Derfor tilbyr vi fjellstøvler i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre støvler er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at barna kan føle seg bra og se flotte ut på tur.

Allsidighet: Våre fjellstøvler er perfekte for en rekke aktiviteter. Enten det er en enkel fottur i skogen, en krevende fjellklatring, eller en dag med lek i parken, finner du de rette fjellstøvlene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine barns eventyr.

Utforsk vårt utvalg av fjellstøvler for junior på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine barns behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste fjellstøvlene for dine små eventyrere.

Opplev kombinasjonen av komfort, holdbarhet og stil med fjellstøvler for junior fra Brukås Sport, og la barna nyte alle sine utendørsopplevelser fullt ut!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
La Sportiva  Ultra Raptor Ii Mid Junior Gtx Hikingsko 38

La Sportiva Ultra Raptor Ii Mid Junior Gtx Hikingsko

kr 1 179 kr 1 290

Lowa Kody Evo Gtx Mid Junior

kr 1 120 kr 1 600

Lowa Kody EVO Gtx Mid Jr

kr 1 099 kr 1 699

Lowa Kody III Gtx Mid Jr

kr 999 kr 1 399

La Sportiva Falkon Low Gtx Hikingsko Junior

kr 999 kr 1 499

Scarpa Mistral Kid GTX

kr 839 kr 1 399

Lowa Kody Iii Gtx Mid Jr 27-35

kr 839 kr 1 199
Filters
Sort
display