Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Fotball: Utstyr for Ytelse og Gleden ved Spillet

Fotball er verdens mest populære sport, og det er lett å forstå hvorfor. Enten du spiller for moro skyld, trener seriøst eller konkurrerer på høyt nivå, tilbyr Brukås Sport et bredt utvalg av fotballutstyr som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Våre produkter er designet for å gi maksimal ytelse og glede på banen.

Høy Kvalitet: Vårt fotballutstyr er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og presis konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir en utmerket spillopplevelse. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne produkter, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av fotballutstyr som dekker alle aspekter av spillet, fra fotballer og mål til sko og treningsklær. Uansett hvilket nivå du spiller på, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg inkluderer produkter for både gress, kunstgress og innendørs spill, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Vårt fotballutstyr er utviklet for å gi maksimal effektivitet og ytelse under spill og trening. Med presise design og funksjonelle løsninger sikrer vi at du kan spille på ditt beste nivå. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne spillere og trenere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for dine behov.

Holdbare Materialer: Vårt fotballutstyr er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Vårt fotballutstyr er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkle monteringsløsninger og praktiske funksjoner er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å forberede seg til kamp og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi vårt fotballutstyr i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av fotballutstyr på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine spillopplevelser. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og glede med fotballutstyr fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig spillopplevelse!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Adidas  Predator Elite L 2g/3g 47 1/3

Adidas Predator Elite L 2g/3g

kr 2 247
Adidas X CRAZYFAST.1 FG 47 1/3

Adidas X CRAZYFAST.1 FG

kr 2 172
Puma Future 7 Ultimate Mg 47

Puma Future 7 Ultimate Mg

kr 1 819
Puma Future 7 Ultimate Mg 47

Puma Future 7 Ultimate Mg

FUTURE 7 Ultimate er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo.
kr 1 819
Adidas  X Speedportal.1 Ag 47 1/3

Adidas X Speedportal.1 Ag

X Speedportal.1 Artificial Grass Fotballsko
kr 1 753
Puma Ultra Ultimate Mg 47

Puma Ultra Ultimate Mg

ULTRA Ultimate er toppmodellen fra PUMAs speedsilo ULTRA, som er designet for fart og akselerasjon.
kr 1 749
Adidas Copa Icon Fg 9.5

Adidas Copa Icon Fg

kr 1 535
Puma Future 7 Pro+ Fg/Ag 47

Puma Future 7 Pro+ Fg/Ag

Denne fotballskoen er designet for playmakers som ønsker å definere fremtiden på banen.
kr 1 399
Adidas Euro24 Pro 5

Adidas Euro24 Pro

Den offisielle matchballen!
kr 1 236
Adidas Predator Pro Mg 47 1/3

Adidas Predator Pro Mg

kr 1 235
Adidas  Oceaunz Pro 5

Adidas Oceaunz Pro

Den offisielle match-ballen for FIFA Womens World Cup™.
kr 1 198
46251.JPG

Hummel BLADE PRO MATCH FB

kr 1 099
Adidas  Pred Gl Pro 9.5

Adidas Pred Gl Pro

kr 1 048
Adidas Predator Elite Fg J 38 2/3

Adidas Predator Elite Fg J

kr 1 010
Adidas X CRAZYFAST.1 FG J 38 2/3

Adidas X CRAZYFAST.1 FG J

kr 972
Puma Future 7 Pro Fg/Ag Jr 38,5

Puma Future 7 Pro Fg/Ag Jr

Ta kontroll over fremtiden med Puma Future 7 Pro Fg/Ag Jr.
kr 909
Filters
Sort
display