Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Fulldemper

Fulldemper: Ultimat Komfort og Kontroll for Terrengsykling

For de som søker den beste sykkelopplevelsen i ulendt terreng, er en fulldempet terrengsykkel et must. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av fulldempere som gir deg maksimal komfort, kontroll og ytelse, uansett hvor krevende stien er. Våre fulldempede sykler er designet for å håndtere alt fra tekniske stier til lange fjellturer.

Komfort og Demping: Våre fulldempede terrengsykler er utstyrt med avanserte fjæringssystemer både foran og bak. Dette gir overlegen demping og jevner ut selv de tøffeste stiene, slik at du kan sykle lengre og hardere uten å føle deg utmattet. Fjæringssystemene reduserer også belastningen på kroppen, noe som gjør turen mer komfortabel.

Støtte og Stabilitet: Med kraftige rammer og presise fjæringsinnstillinger gir våre fulldempede sykler enestående stabilitet og balanse. Uansett om du navigerer gjennom tekniske seksjoner eller tar store hopp, vil sykkelen gi deg den støtten du trenger for å holde deg i kontroll. Brede dekk gir ekstra grep og balanse på ulendt terreng.

Holdbarhet og Kvalitet: Våre fulldempede terrengsykler er bygget for å tåle de tøffeste forholdene. Slitesterke materialer, forsterkede komponenter og pålitelige girsystemer sikrer at syklene kan håndtere alt fra bratte oppoverbakker til utfordrende nedoverbakker med letthet. Hydrauliske skivebremser gir deg pålitelig bremsekraft i all slags vær.

Ytelse og Teknologi: Utstyrt med de nyeste teknologiene innen terrengsykling, gir våre fulldempere en overlegen ytelse. Avanserte girsystemer, lette materialer og optimaliserte fjæringssystemer gir deg den kraften og presisjonen du trenger for å ta sykkelturene dine til neste nivå.

Stil og Design: Vi tilbyr et variert utvalg av fulldempede terrengsykler i ulike stiler og farger, slik at du kan finne en sykkel som passer din personlige smak. Enten du foretrekker en aggressiv stil for downhill eller et allsidig design for all-mountain, har vi noe for deg.

Utforsk vårt utvalg av fulldempede terrengsykler på www.brukas.no, og finn den perfekte sykkelen for dine terrengeventyr. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste sykkelen for dine behov.

Opplev friheten og spenningen ved terrengsykling med en fulldemper fra Brukås Sport, og ta dine sykkelopplevelser til nye høyder med maksimal komfort og kontroll!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Specialized Stumpjumper Comp Alloy S5

Specialized Stumpjumper Comp Alloy

kr 34 500

Giant 22 Trance X 29 1

kr 30 990 kr 39 999
Filters
Sort
display