Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Hansker: Beskyttelse og Komfort for Alle Aktiviteter

Når temperaturen synker, er et godt par hansker avgjørende for å holde hendene varme og beskyttet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av hansker som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil. Enten du er ute på skitur, sykler, går tur eller trenger ekstra beskyttelse i hverdagen, har vi hanskene som passer dine behov.

Varme og Isolasjon: Våre hansker er laget av høykvalitets materialer som gir utmerket varmeisolasjon. Med fôrede innvendige lag og vindtette ytre materialer, sikrer vi at hendene dine holder seg varme selv under de kaldeste forhold. Perfekt for både utendørsaktiviteter og daglig bruk.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Komfort er essensielt når du bruker hansker. Våre hansker er designet med ergonomiske snitt og fleksible materialer som gir en behagelig passform og god bevegelsesfrihet. De er laget for å være myke og komfortable, slik at du kan bruke dem i lange perioder uten ubehag.

Holdbarhet og Kvalitet: Hansker fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe værforhold. Våre hansker er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig, og derfor tilbyr vi hansker i et bredt spekter av farger og design. Enten du foretrekker en klassisk, tidløs look eller en mer moderne og sporty stil, har vi noe som passer din personlige smak. Våre hansker er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut.

Funksjonalitet: Våre hansker kommer med praktiske funksjoner som berøringsskjermvennlige fingertupper, justerbare mansjetter og vannavstøtende materialer. Disse funksjonene gjør dem ideelle for en rekke aktiviteter, fra friluftsliv til daglig pendling.

Allsidighet: Våre hansker er perfekte for en rekke aktiviteter. Fra fotturer og skiturer til sykling og hverdagsbruk, finner du de rette hanskene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine aktiviteter.

Utforsk vårt utvalg av hansker på www.brukas.no, og finn de perfekte hanskene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste hanskene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, varme og stil med hansker fra Brukås Sport, og hold hendene dine varme og beskyttet i all slags vær!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
SealSkinz Hanske Heated Gauntlet Xl

SealSkinz Hanske Heated Gauntlet

kr 2 899
Rab Khroma Freeride Gtx Mitts Xs

Rab Khroma Freeride Gtx Mitts

kr 1 799
Hestra Wakayama - 5 Finger 9

Hestra Wakayama - 5 Finger

kr 1 550
Hestra Army Leather Heli Ski - 5 Finger 9

Hestra Army Leather Heli Ski - 5 Finger

kr 1 550
Hestra Army Leather Heli Ski - 5 finger 13

Hestra Army Leather Heli Ski - 5 finger

kr 1 550
41815.PNG

Black Diamond WOMEN'S LEGEND GLOVES

kr 1 499
Hestra Omni - 5 Finger 9

Hestra Omni - 5 Finger

kr 1 450
Rab Baltoro Glove Xx-Large

Rab Baltoro Glove

kr 1 399
Rab Baltoro Glove Wmns Medium

Rab Baltoro Glove Wmns

kr 1 399
Hestra Voss Czone - 5 Finger 9

Hestra Voss Czone - 5 Finger

kr 1 300

Rab Khroma Freeride Gtx Gloves

kr 1 229 kr 1 899
Hestra Ergo Grip Active Wool Terry - 5 Finger 8

Hestra Ergo Grip Active Wool Terry - 5 Finger

kr 1 200
Black Diamond Patrol Glove

Black Diamond Patrol Glove

kr 1 199
Hestra Ergo Grip Active - 5 finger 9

Hestra Ergo Grip Active - 5 finger

kr 995
Hestra Army Leather Heli Ski Jr. - 5 Finger 4

Hestra Army Leather Heli Ski Jr. - 5 Finger

kr 995
Hestra Czone Primaloft Flex - 5 Finger 9

Hestra Czone Primaloft Flex - 5 Finger

kr 950
Filters
Sort
display