Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Impregnering: Hold Utstyret Ditt Beskyttet og Tørt

Riktig vedlikehold av friluftsutstyr er avgjørende for å sikre lang levetid og best mulig ytelse. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av impregneringsprodukter som holder klær, sko og utstyr beskyttet mot vær og vind. Enten du forbereder deg for en fjelltur, skitur eller en enkel spasertur i skogen, sørger våre impregneringsprodukter for at du holder deg tørr og komfortabel.

Effektiv Beskyttelse: Våre impregneringsprodukter gir en usynlig barriere mot vann, smuss og flekker. Ved å behandle klær og utstyr med impregnering, sikrer du at de forblir vanntette og pustende, slik at du kan nyte utendørsaktiviteter uten bekymringer for været.

Langvarig Ytelse: Impregnering forlenger levetiden på dine favoritt frilufts produkter. Vårt utvalg inkluderer produkter som er enkle å påføre og som gir langvarig beskyttelse. Fra spray til vaskemidler, har vi løsninger som passer til ulike materialer og behov.

For Alle Materialer: Enten det er skalljakker, tursko, ryggsekker eller telt, har vi impregneringsprodukter som passer. Våre produkter er skånsomme mot materialene og bevarer deres naturlige egenskaper samtidig som de gir overlegen beskyttelse.

Enkel Påføring: Våre impregneringsprodukter er designet for enkel bruk, slik at du kan beskytte utstyret ditt raskt og effektivt. Følg enkle instruksjoner for å påføre impregneringen og la den tørke, så er utstyret ditt klart for nye eventyr.

Utforsk vårt utvalg av impregneringsprodukter på www.brukas.no, og sørg for at utstyret ditt alltid er i topp stand. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste produktene for dine behov.

Hold utstyret ditt beskyttet og klart for alle værforhold med impregneringsprodukter fra Brukås Sport, og nyt dine utendørsopplevelser til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Fjällräven Greenland Wax 1

Fjällräven Greenland Wax

kr 169
Filters
Sort
display