Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Jaktstøvel Herre

Jaktstøvel Herre: Robust og Komfortabel Fottøy for Jaktopplevelser

For menn som elsker jakt og friluftsliv, er et par gode jaktstøvler avgjørende for å sikre komfort og beskyttelse i utfordrende terreng. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av jaktstøvler for herrer som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre jaktstøvler er designet for å gi maksimal støtte og slitestyrke, slik at du kan fokusere på jakten uten å bekymre deg for føttene.

Komfort og Støtte: Våre jaktstøvler er laget med tanke på komfort. Med polstrede såler og ergonomisk design gir de utmerket støtte til føttene, selv under lange jaktturer. De justerbare snørene sikrer en god passform, mens støttende ankler gir ekstra stabilitet på ujevnt terreng. Uansett om du går gjennom skog, myr eller fjell, vil våre støvler holde deg komfortabel hele dagen.

Holdbarhet og Kvalitet: Jaktstøvler fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og sterke konstruksjoner som tåler tøffe forhold. Våre jaktstøvler er designet for å vare, slik at de kan håndtere alt fra krevende terreng til varierende værforhold sesong etter sesong.

Vanntett Beskyttelse: Våre jaktstøvler er laget av vanntette materialer som holder føttene tørre, selv i vått og gjørmete terreng. Med vanntette membraner og pustende stoffer sikrer vi at føttene forblir komfortable og tørre hele dagen, uansett værforhold. Dette er spesielt viktig under lange jaktturer hvor værforholdene kan skifte raskt.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig for herrer. Derfor tilbyr vi jaktstøvler i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre støvler er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på jakt.

Allsidighet: Våre jaktstøvler er perfekte for en rekke jaktaktiviteter. Enten du driver med småviltjakt, storviltjakt eller bare nyter friluftslivet, finner du de rette jaktstøvlene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine jaktopplevelser.

Utforsk vårt utvalg av jaktstøvler for herrer på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste jaktstøvlene for dine eventyr.

Opplev kombinasjonen av komfort, holdbarhet og stil med jaktstøvler for herrer fra Brukås Sport, og gjør jaktturene dine til en enda bedre opplevelse!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Alfa Jerpe Aps Gtx M 40

Alfa Jerpe Aps Gtx M

kr 4 999
Alfa Bever Pro Adv. 2.0 Gtx 47

Alfa Bever Pro Adv. 2.0 Gtx

kr 4 499
46178.JPG

Alfa RYPE APS GTX

kr 4 499
40580.PNG

Crispi Jaktstøvel Hunter Evo GTX

kr 3 990 kr 4 299
Crispi  Highland 47

Crispi Highland

kr 3 990
43648.JPG

Crispi Jaktstøvel Titan NW

kr 3 390

Viking Villrein Pro High Gtx Boa

Få konkurransefortrinn med Villrein PRO High GTX BOA, det aller siste innen jaktstøvler.
kr 3 298 kr 5 000
Crispi Jaktstøvel Oppdal GTX 47

Crispi Jaktstøvel Oppdal GTX

Crispi OPPDAL GTX er lett, halvhøy jaktstøvel med gode gåegenskaper for lange dager.
kr 2 799 kr 2 999
Filters
Sort
display