Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Klatreutstyr

Klatreutstyr: Pålitelig og Sikkert Utstyr for Dine Klatreeventyr

Når du er ute i fjellet eller klatreveggen, er riktig klatreutstyr avgjørende for både sikkerhet og ytelse. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av klatreutstyr som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og sikkerhet. Våre produkter er ideelle for alle typer klatring, fra sportsklatring og tradklatring til buldring og fjellklatring, og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Sikkerhet Først: Våre klatreutstyr er laget med tanke på sikkerhet og pålitelighet. Vi tilbyr alt fra klatreseler, tau og karabiner til hjelmer og sikringsmidler, alle konstruert av høykvalitets materialer som oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Med våre produkter kan du klatre med trygghet, vel vitende om at du har utstyr du kan stole på.

Ergonomisk Design: Komfort er viktig når du klatrer, spesielt på lengre turer. Våre klatreseler og hjelmer er designet med ergonomiske funksjoner som gir en behagelig og sikker passform. Justerbare stropper og polstrede deler sikrer best mulig komfort og reduserer belastningen, slik at du kan fokusere på klatringen.

Lett og Sterk: For å gi deg den beste opplevelsen, er våre klatreutstyr designet for å være både lette og sterke. Våre klatretau er slitesterke og tåler høy belastning, mens karabiner og sikringsmidler er laget av lette materialer som aluminium og titan. Dette gir deg den nødvendige styrken uten å tynge deg ned.

Allsidighet: Våre klatreutstyr er perfekte for en rekke klatreaktiviteter, fra sportsklatring og innendørsklatring til fjellklatring og buldring. Uansett om du er en erfaren klatrer eller en nybegynner, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine klatreaktiviteter.

Holdbarhet og Kvalitet: Klatreutstyr fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker de beste materialene og avansert teknologi for å sikre at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre klatreutstyr er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger klatreutstyr. Derfor tilbyr vi våre produkter i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre klatreutstyr er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på klatreveggen.

Utforsk vårt utvalg av klatreutstyr på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste klatreutstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av sikkerhet, komfort og stil med klatreutstyr fra Brukås Sport, og nyt dine klatreeventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Camp  Xlc 390 Automatic Stegjern

Camp Xlc 390 Automatic Stegjern

kr 2 199
46232.JPG

Scarpa Velocity

kr 1 699
46233.JPG

Scarpa Velocity Wmn

kr 1 699
Petzl  STOP Taubrems OneSize

Petzl STOP Taubrems

kr 1 600

Dmm Alpine Harness Abs

OBS: Finnes på eksternlager, beregn 3- 4 dager lengre leveringstid enn normalt
kr 359 kr 749
Camp  Atom Lock Skrukarabin OneSize

Camp Atom Lock Skrukarabin

kr 199
Mammut  Liquid Chalk 200 ml one s

Mammut Liquid Chalk 200 ml

Flytende kritt for bedre grep.
kr 169
Sea To Summit  LARGE CARABINER 2PK

Sea To Summit LARGE CARABINER 2PK

kr 139
Sea To Summit  TILBEHØRSKARABINER 3-SETT

Sea To Summit TILBEHØRSKARABINER 3-SETT

kr 99
Mammut  Chalk Ball 2x 40 g one s

Mammut Chalk Ball 2x 40 g

Krittballer.
kr 99
Petzl  Låsring 5Mm

Petzl Låsring

kr 70

Black Diamond Spike Protector

kr 29 kr 70
Filters
Sort
display