Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Myggmiddel & Førstehjelp

Myggmiddel & Førstehjelp: Essensielt Utstyr for Trygge og Komfortable Friluftseventyr

Når du er ute i naturen, er det viktig å beskytte seg mot insekter og være forberedt på små skader. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av myggmiddel og førstehjelpsutstyr som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og praktisk design. Våre produkter er ideelle for alle typer friluftsaktiviteter og er designet for å gi maksimal beskyttelse og sikkerhet under alle forhold.

Effektiv Beskyttelse mot Insekter: Våre myggmidler er laget med effektive ingredienser som gir langvarig beskyttelse mot mygg og andre insekter. Enten du foretrekker spray, krem eller våtservietter, har vi produktene som holder insektene på avstand og gjør opplevelsen i naturen mer komfortabel. Våre myggmidler er trygge å bruke og er skånsomme mot huden.

Omfattende Førstehjelpsutstyr: Våre førstehjelpssett inneholder alt du trenger for å håndtere mindre skader og uhell på tur. Med bandasjer, plaster, sårvask og andre nødvendigheter sikrer vi at du er godt forberedt på små ulykker. Våre sett er kompakte og lette å bære med seg, slik at du alltid har førstehjelpsutstyret lett tilgjengelig.

Lett og Bærbar: For å gjøre det enkelt å ta med seg beskyttelse og sikkerhetsutstyr på tur, er våre myggmidler og førstehjelpssett designet for lettvekt og portabilitet. De tar minimalt med plass i sekken og er enkle å pakke, noe som gjør dem ideelle for backpacking og turer hvor vekt og plass er avgjørende.

Brukervennlighet: Våre myggmidler og førstehjelpssett er enkle å bruke, med klare instruksjoner og praktiske pakker som gjør det raskt og enkelt å beskytte seg selv og behandle mindre skader. Dette gir deg trygghet og ro i sinnet, slik at du kan fokusere på å nyte naturen.

Holdbare Materialer: Våre produkter er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer langvarig ytelse og pålitelighet. Våre førstehjelpssett er utstyrt med slitesterke vesker som beskytter innholdet mot fuktighet og skader, mens våre myggmidler har lang holdbarhet og effektivitet.

Allsidighet: Våre myggmidler og førstehjelpsutstyr er perfekte for en rekke friluftsaktiviteter, fra camping og fotturer til jakt og fiske. Uansett om du er en erfaren friluftsentusiast eller en nybegynner, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan være forberedt på hva enn naturen måtte bringe.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi våre produkter i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på dine turer.

Utforsk vårt utvalg av myggmidler og førstehjelpsutstyr på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av beskyttelse, sikkerhet og stil med myggmidler og førstehjelpsutstyr fra Brukås Sport, og nyt dine friluftseventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Mygga  Myggmelk Spray mot Mygg 75 ml

Mygga Myggmelk Spray mot Mygg 75 ml

kr 249

NeverLost Førstehjelpsett Basic

Grunnleggende Førstehjelpsutstyr
kr 239 kr 349
Mygga  Flåtta Spray

Mygga Flåtta Spray

FlåttA Spray er et effektivt flåttmiddel som reduserer risikoen for flåttbitt i opptil 4 timer, til bruk av mennesker.
kr 219
8610.JPG

Mygga Myggmelk Roll-On

kr 199
Sea To Summit  Mosquito Headnet Onesize

Sea To Summit Mosquito Headnet

kr 189
Myggolf  Spiral

Myggolf Spiral

Avgir en avskrekkende effekt på mygg og andre insekter.
kr 169
Picksan Myggstopp Boks

Picksan Myggstopp Boks

kr 129
Vangen Myggnett Universal

Vangen Myggnett Universal

kr 99
Compeed  Compeed Gnagsårplaster Medium

Compeed Compeed Gnagsårplaster Medium

kr 94
Assist Sport  Ice Gel

Assist Sport  Ice Gel

6102201
kr 79
Assist Sport  Scansport Sportstape

Assist Sport  Scansport Sportstape

6112031
kr 79
Assist Sport  PREMIUM SPORTSTAPE 2,5cm X 10m

Assist Sport PREMIUM SPORTSTAPE 2,5cm X 10m

kr 49

Assist Sport KOMPRESS/BANDAJSE - STERILE

kr 49 kr 99

Select Tape Profcare K

kr 39 kr 99
Assist Sport  Trainer Sportstape

Assist Sport Trainer Sportstape

kr 34
Filters
Sort
display