Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Piggsko: Sikkerhet og Ytelse på Glatte Underlag

Når vinteren bringer is og snø, er det viktig å ha riktig fottøy som gir deg den nødvendige grep og sikkerhet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av piggsko som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre piggsko er designet for å gi maksimal stabilitet og komfort, slik at du kan bevege deg trygt og sikkert, uansett hvor glatt det blir.

Grep og Stabilitet: Våre piggsko er utstyrt med slitesterke pigger som gir utmerket grep på is og snø. Med sterk sålekonstruksjon og strategisk plasserte pigger, sikrer vi at du får den stabiliteten du trenger for å unngå sklifall og bevege deg trygt på glatte underlag.

Komfort og Støtte: Komfort er avgjørende når du tilbringer tid ute i kulden. Våre piggsko har polstrede innersåler og ergonomisk design som gir utmerket støtte til føttene. Justerbare snøringer og støttende ankler gir en god passform og ekstra stabilitet, slik at du kan gå komfortabelt hele dagen.

Holdbarhet og Kvalitet: Piggsko fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler de tøffe vinterforholdene. Våre piggsko er designet for å vare, slik at de kan håndtere alt fra isete fortau til snødekte stier sesong etter sesong.

Vanntett Beskyttelse: Våre piggsko er laget av vanntette materialer som holder føttene tørre, selv i vått og slaps. Med vanntette membraner og forseglede sømmer, kan du være trygg på at vann og fuktighet ikke trenger inn, og føttene dine forblir komfortable og tørre hele dagen.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig, selv om vinteren. Derfor tilbyr vi piggsko i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre piggsko er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut, uansett værforhold.

Allsidighet: Våre piggsko er perfekte for en rekke vinteraktiviteter. Enten du går tur, jogger, eller bare trenger et par solide sko for daglig bruk, finner du de rette piggskoene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Utforsk vårt utvalg av piggsko på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste piggskoene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av sikkerhet, komfort og stil med piggsko fra Brukås Sport, og vær klar for alle vinterens utfordringer!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Asics  Gel-Fujisetsu 3 G-Tx 48

Asics Gel-Fujisetsu 3 G-Tx Herre

kr 2 000
Asics  Gel-Fujisetsu 3 G-Tx Dame 42

Asics Gel-Fujisetsu 3 G-Tx Dame

kr 2 000

Viking Rask Gtx Boa Spikes W

kr 1 649 kr 2 199

Icebug Pace3 M BUGrip® GTX

kr 1 399 kr 2 199

Icebug Rover M BUGrip GTX

kr 1 249 kr 2 499

Icebug Rover W Bugrip Gtx

Løping, hiking og speed walking.
kr 1 249 kr 2 499

Icebug Arcus M Bugrip Gtx

kr 1 149 kr 2 299

Icebug Pytho6 M BUGrip

kr 999 kr 1 999

Icebug Pytho6 W BUGrip

kr 999 kr 1 999

VJ Sarva Icehero Women

En fulldempet piggsko for sti og vinterløping.
kr 990

VJ Sarva Icehero Men

kr 990

Icebug Nirak W BUGrip

kr 720 kr 1 800

Vj Sarva D`Vil Unisex

kr 699 kr 1 299

2469 Pigg Mid M6

kr 479 kr 1 199

2469 Pigg Mid W3

kr 479 kr 1 199

Hiker mid-pigg W 2469

kr 399 kr 999
Filters
Sort
display