Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Rulleski

Rulleski: Perfekt Trening for Langrenn Uansett Sesong

Rulleski er det ideelle verktøyet for å opprettholde langrennsformen gjennom hele året. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av rulleski som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre rulleski er designet for å gi maksimal ytelse og komfort, slik at du kan nyte treningen uansett vær og årstid.

Ytelse og Stabilitet: Våre rulleski er bygget med avansert teknologi og høykvalitets materialer som sikrer utmerket ytelse på asfalt og andre harde underlag. Med robuste konstruksjoner og optimal vektfordeling gir våre rulleski god stabilitet og kontroll, uansett om du trener klassisk stil eller skøyting. Dette gjør våre rulleski ideelle for både nybegynnere og erfarne utøvere.

Komfort og Kontroll: Komfort og kontroll er avgjørende for en god rulleskiopplevelse. Våre rulleski er designet med ergonomiske detaljer og presis konstruksjon som gir stabilitet og kontroll under alle forhold. Kombinert med våre tilpassede bindinger og skisko, får du en komplett pakke som sikrer komfortable og trygge treningsøkter.

Holdbarhet og Kvalitet: Rulleski fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og sterke konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe treningsforhold. Våre rulleski er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi rulleski i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre rulleski er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut under treningen.

Allsidighet: Våre rulleski er perfekte for en rekke treningsaktiviteter, fra korte økter i nabolaget til lange turer på landeveien. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du de rette rulleskiene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine treningsmål.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av rulleskitreningen, er det viktig med riktig tilbehør og utstyr. Vi tilbyr et bredt utvalg av bindinger, staver, hjul og annet tilbehør som kompletterer dine rulleski. Alt du trenger for en komplett treningsopplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av rulleski på www.brukas.no, og finn de perfekte rulleskiene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste rulleskiene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av ytelse, komfort og stil med rulleski fra Brukås Sport, og hold langrennsformen ved like hele året!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

IDT Skate Jr. Jente RM1

kr 999 kr 1 990

Swix Roadline 2

kr 901 kr 1 500

Swix Radiant jacket W

kr 721 kr 1 199

Swix Radiant tights W

kr 601 kr 999
40289.PNG

Rottefella Rollerski Skate

kr 599
40290.PNG

Rottefella Rollerski Classic

kr 599

Swenor TOURING

kr 570 kr 1 900
Swix Tradition Hat 58

Swix Tradition Hat

kr 400
Swix Vantage Light Glove 9

Swix Vantage Light Glove

kr 400

Swix Radiant tights M

kr 399 kr 999

IDT Skate Komplett Hjul RM1

kr 296 kr 449

IDT Skate Komplett Hjul RM2

kr 283 kr 429

Swix Radiant jacket Jr

kr 269 kr 899

Swenor KOMPLETT FORHJUL FIBREGLASS/ALUTECH

kr 255 kr 510

Swix Radiant Performance t-shirt W

kr 249 kr 499

Swix  Tradition Flash Hat

kr 239 kr 399
Filters
Sort
display