Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Såler: Ekstra Komfort og Støtte for Alle Dine Sko

For å sikre best mulig komfort og støtte i skoene dine, er det viktig å ha gode såler. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av såler som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og komfort. Våre såler er designet for å gi maksimal støtte, demping og komfort, slik at du kan nyte hvert steg du tar, uansett aktivitet.

Komfort og Demping: Våre såler er laget med høykvalitets materialer som gir utmerket demping og komfort. De ergonomiske designene sikrer at sålene former seg etter føttene dine og gir støtte der du trenger det mest. Enten du går, løper eller står mye i løpet av dagen, vil våre såler gi deg den ekstra komforten du trenger.

Støtte og Stabilitet: Våre såler er utviklet for å gi ekstra støtte og stabilitet til føttene. Med ulike typer bue støtte og polstring, kan du finne såler som hjelper med å redusere belastningen på føttene og forebygge smerter og skader. Dette er spesielt viktig for de som har spesifikke fotproblemer eller behov for ekstra støtte i hverdagen.

Holdbarhet og Kvalitet: Såler fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer som tåler daglig bruk og gir langvarig støtte. Våre såler er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong, uansett aktivitet.

Tilpasning og Allsidighet: Vi tilbyr et bredt utvalg av såler som kan tilpasses alle typer sko, fra tursko og joggesko til hverdagsfottøy og arbeidssko. Våre såler er enkle å trimme til riktig størrelse og form, slik at de passer perfekt i skoene dine. Uansett hvilken type sko du bruker, har vi de rette sålene for deg.

Stil og Design: Selv om sålene er skjult inne i skoene, vet vi at stil også kan være viktig. Våre såler kommer i forskjellige design og farger, slik at du kan velge noe som passer dine preferanser. Med våre stilige og funksjonelle såler kan du forbedre skoenes komfort og ytelse uten å gå på kompromiss med utseendet.

Utforsk vårt utvalg av såler på www.brukas.no, og finn de perfekte sålene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste sålene for dine aktiviteter og sko.

Opplev kombinasjonen av komfort, støtte og holdbarhet med såler fra Brukås Sport, og ta vare på føttene dine med hvert skritt du tar!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
FootBalance 100% Balance 48

FootBalance 100% Balance

AlborgTan.jpg
kr 999
FootBalance 100% Impact 48

FootBalance 100% Impact

AlborgTan.jpg
kr 999
FootBalance 100% Control 48

FootBalance 100% Control

AlborgTan.jpg
kr 999
Sof Sole  Såle Airr Orthotic 45-46

Sof Sole Såle Airr Orthotic

Airr Orthotic fra Sof Sole er godt egnet for deg som trenger støtte til foten eller fotbuen.
kr 449
Sof Sole  Såle Airr Orthotic 47-48

Sof Sole Såle Airr Orthotic

Airr Orthotic fra Sof Sole er godt egnet for deg som trenger støtte til foten eller fotbuen.
kr 449
41804.PNG

Sorbothane Double Strike Fotseng Såle

kr 399
40426.PNG

Topaz Reinsdyrsåler

kr 349
Sidas 3Feet Slim High Xxl 46-47

Sidas 3Feet Slim High

kr 349
Sidas 3Feet Slim Low Xxl 46-47

Sidas 3Feet Slim Low

kr 349
Sof Sole  Såle Athlete 45-46

Sof Sole Såle Athlete

kr 299
Sof Sole  Såle Athlete 47-48

Sof Sole Såle Athlete

kr 299

Sidas 3feet Merinos Såle Lo

kr 269 kr 549

Sidas 3feet Merinos Såle Hi

kr 269 kr 549
Pedag  Såle  198 Viva Winter 47

Pedag Såle 198 Viva Winter

kr 249
Sidas 3FEET LOW Xxl 46-47

Sidas 3FEET LOW

kr 199

Sidas 3Feet Slim Mid

kr 179 kr 449
Filters
Sort
display