Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skøyter & Ishockey

Skøyter & Ishockey: Optimal Ytelse og Glede på Isen

Når vinteren setter inn og isen legger seg, er det tid for å snøre på seg skøytene og ha det gøy på isen. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skøyter og ishockeyutstyr som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre produkter er designet for å gi maksimal ytelse og glede, enten du er en nybegynner eller en erfaren skøyteløper.

Høy Kvalitet og Komfort: Våre skøyter er laget av slitesterke materialer og har ergonomiske design som gir best mulig støtte og komfort. Med polstrede innersider og justerbare stropper sikrer våre skøyter en god passform som gir stabilitet og kontroll på isen. Dette gjør dem ideelle for både fritidsbruk og konkurranse.

Ishockeyutstyr: For de som elsker fart og spenning, tilbyr vi et omfattende utvalg av ishockeyutstyr. Våre ishockeyskøyter er designet for å gi maksimal hastighet og manøvrerbarhet, mens våre hjelmer, hansker, skulderbeskyttere og annet beskyttelsesutstyr gir den nødvendige sikkerheten på isen. Vårt ishockeyutstyr er laget for å tåle tøffe taklinger og intense kamper.

Holdbarhet og Ytelse: Skøyter og ishockeyutstyr fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker de beste materialene og avansert teknologi for å sikre at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre skøyter og ishockeyutstyr er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi skøyter og ishockeyutstyr i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på isen.

Allsidighet: Våre skøyter og ishockeyutstyr er perfekte for en rekke aktiviteter, fra avslappende turer på isen til intense ishockeykamper. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren utøver, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vinteraktiviteter.

Tilbehør og Vedlikehold: For å få mest mulig ut av dine skøyter og ditt ishockeyutstyr, tilbyr vi også et bredt utvalg av tilbehør og vedlikeholds produkter. Fra slipemaskiner og beskyttelsestrekk til reservedeler og vedlikeholds sprayer, har vi alt du trenger for å holde utstyret i topp stand.

Utforsk vårt utvalg av skøyter og ishockeyutstyr på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av ytelse, komfort og stil med skøyter og ishockeyutstyr fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr på isen til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Ccm SK Pirouette Sr 42

Ccm SK Pirouette Sr

kr 699
Ccm SK Pirouette Jr 34

Ccm SK Pirouette Jr

kr 699
Najdam HOCKEYSKØYTE KLASSISK 46

Najdam HOCKEYSKØYTE KLASSISK

kr 699
Ccm  SK SUPERTACKS 9350 SR 9.0D

Ccm SK SUPERTACKS 9350 SR

kr 599
Najdam Danseskøyte Justerbar Soft 37-40

Najdam Danseskøyte Justerbar Soft

kr 590

Nijdam DANSESKØYTE KLASSISK

kr 479 kr 799

DANSESKØYTE Playice KLASSISK

kr 399 kr 799

Najdam Hockeyskøyte Justerbar Soft

kr 399 kr 849

Ccm HTC FITLITE 40

kr 389 kr 649
Najdam  Ishockeykølle Glassfiber/tre Venstre 137cm

Najdam Ishockeykølle Glassfiber/tre Venstre

kr 349

BNC Lips Hjelm Powerslide

kr 249 kr 499
Jofa Ht215 Pw

Jofa Ht215

kr 229

Jofa Ht 415

kr 199 kr 399

Ccm  Easy Step

Kalosjer i hard plast for økt holdbarhet.
kr 99 kr 169
Filters
Sort
display