Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skibukse

Skibukse: Komfort og Beskyttelse for Optimal Ytelse i Vinterlandskapet

Når du skal ut på skieventyr, er en god skibukse avgjørende for å holde deg varm, tørr og komfortabel gjennom hele dagen. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skibukser som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre skibukser er designet for å gi maksimal ytelse og beskyttelse, slik at du kan nyte hver skitur til det fulle.

Tekniske Materialer: Våre skibukser er laget av avanserte, pustende materialer som effektivt holder deg tørr og varm. Med vanntette og vindtette egenskaper gir våre bukser beskyttelse mot regn, snø og vind. Materialene er også lette og slitesterke, noe som sikrer langvarig bruk og komfort under alle forhold.

Isolasjon og Varme: For å sikre best mulig varme tilbyr vi skibukser med ulike isolasjonsnivåer, slik at du kan velge den som passer best til dine behov og preferanser. Fra lett isolerte bukser for mildere dager til godt isolerte bukser for de kaldeste forholdene, finner du det rette alternativet hos oss.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Komfort og bevegelsesfrihet er avgjørende for en god skiopplevelse. Våre skibukser er designet med ergonomiske snitt og stretchmaterialer som gir deg full bevegelsesfrihet. Justerbare midjer, snølås og ventilasjonsglidelåser sikrer en perfekt passform og best mulig komfort under alle aktiviteter.

Holdbarhet og Kvalitet: Skibukser fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre bukser er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger skiklær. Derfor tilbyr vi skibukser i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre bukser er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i bakken.

Allsidighet: Våre skibukser er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra alpint og langrenn til toppturer og fjellskiturer. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du den rette buksen hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av skibuksene, tilbyr vi også et bredt utvalg av tilbehør som hansker, luer, sokker og annet tilbehør. Alt du trenger for en komplett skiopplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av skibukser på www.brukas.no, og finn den perfekte buksen for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste skibuksen for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, stil og funksjonalitet med skibukser fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix  Surmount Shell Bib Pants W Xs

Swix Surmount Shell Bib Pants W

kr 3 600
Swix Legacy Pants W Xs

Swix Legacy Pants W

kr 3 600
Swix Legacy Pants W Xs

Swix Legacy Pants W

kr 3 600
Swix Legacy Pants M Xl

Swix Legacy Pants M

kr 3 600
Swix Triac Neo Shell Pants W Xl

Swix Triac Neo Shell Pants W

kr 3 100
Swix Triac Neo Shell Pants M Xl

Swix Triac Neo Shell Pants M

kr 3 100
Swix  Triac Pro Warm Tights W S

Swix Triac Pro Warm Tights W

kr 2 700
Swix Surmount Soft Shield Pants W Xs

Swix Surmount Soft Shield Pants W

kr 2 600
Swix  Dynamic Hybrid Insulated Pants M Xl

Swix Dynamic Hybrid Insulated Pants M

Langrennsbuksen for de lange og intense treningsøktene i kaldere temperaturer.
kr 2 000
Swix  Dynamic Hybrid Insulated Pants W Xs

Swix Dynamic Hybrid Insulated Pants W

Langrennsbuksen for de lange og intense treningsøktene i kaldere temperaturer.
kr 2 000
Swix  Surmount Primaloft Knickers M Xl

Swix Surmount Primaloft Knickers M

kr 1 900

Swix Paragon Gtx Infinium Pants W

kr 1 819 kr 2 799
Swix  Surmount Primaloft Knickers W Xs

Swix Surmount Primaloft Knickers W

kr 1 800
Swix  Dynamic Pant M Xl

Swix Dynamic Pant M

kr 1 700
Swix  Blizzard Knickers W Xl

Swix Blizzard Knickers W

Klassiske knickers i teknisk materiale.
kr 1 500
Swix  Blizzard Knickers W S

Swix Blizzard Knickers W

kr 1 500
Filters
Sort
display