Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skiklær

Skiklær: Komfort og Stil for Enhver Skitur

Når du begir deg ut i vinterlandskapet, er riktig bekledning avgjørende for å sikre komfort, varme og beskyttelse. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skiklær som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre produkter er designet for å gi maksimal ytelse og komfort, slik at du kan nyte hver skitur til det fulle.

Tekniske Materialer: Våre skiklær er laget av avanserte, pustende materialer som effektivt transporterer fuktighet bort fra kroppen og holder deg tørr og varm. Materialene gir også beskyttelse mot vind og snø, slik at du kan holde deg komfortabel under alle værforhold.

Lag-på-lag Prinsippet: For å sikre optimal varme og komfort, tilbyr vi skiklær som fungerer godt sammen i et lag-på-lag system. Baselagene våre gir god fukttransport, mellomlagene gir isolasjon, og ytterlagene beskytter mot elementene. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse bekledningen etter forholdene.

Komfort og Passform: Komfort er avgjørende for en god skiopplevelse. Våre skiklær er designet med ergonomiske snitt og flate sømmer som reduserer gnaging og irritasjon. Justerbare hetter, mansjetter og snø skjørt sikrer en god passform som følger kroppens bevegelser, slik at du kan fokusere på å nyte turen.

Holdbarhet og Kvalitet: Skiklær fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre klær er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger bekledning. Derfor tilbyr vi skiklær i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i bakken.

Allsidighet: Våre skiklær er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra alpint og langrenn til toppturer og fjellskiturer. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du de rette plaggene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av skiopplevelsen, tilbyr vi også et bredt utvalg av tilbehør som hansker, luer, hals, sokker og annet tilbehør. Alt du trenger for en komplett skiopplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av skiklær på www.brukas.no, og finn de perfekte plaggene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste bekledningen for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, stil og funksjonalitet med skiklær fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix Legacy Jacket M Xl

Swix Legacy Jacket M

kr 4 800
Swix Legacy Jacket W Xs

Swix Legacy Jacket W

kr 4 800
Swix Legacy Jacket W Xs

Swix Legacy Jacket W

kr 4 700
Swix  Triac Neo Shell Jacket W Xl

Swix Triac Neo Shell Jacket W

kr 4 100
Swix Legacy Pants M Xl

Swix Legacy Pants M

kr 3 600
Swix Legacy Pants W Xs

Swix Legacy Pants W

kr 3 600
Swix Legacy Pants W Xs

Swix Legacy Pants W

kr 3 600
Swix  Surmount Shell Bib Pants W Xs

Swix Surmount Shell Bib Pants W

kr 3 600
Swix  Legacy Anorak M Xl

Swix Legacy Anorak M

kr 3 600
Swix  Surmount Soft Shield Jacket M Xl

Swix Surmount Soft Shield Jacket M

kr 3 100
Swix Triac Neo Shell Pants W Xl

Swix Triac Neo Shell Pants W

kr 3 100
Swix Triac Neo Shell Pants M Xl

Swix Triac Neo Shell Pants M

kr 3 100
Dæhlie  Jacket Legacy Wool Xl

Dæhlie Jacket Legacy Wool

kr 2 899
Swix  Evolution Gtx Infinium Jacket M Xl

Swix Evolution Gtx Infinium Jacket M

kr 2 800
Swix  Evolution Gtx Infinium Jacket M Xl

Swix Evolution Gtx Infinium Jacket M

kr 2 800
Swix  Evolution Gtx Infinium Jacket W Xs

Swix Evolution Gtx Infinium Jacket W

kr 2 800
Filters
Sort
display