Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Støvler: Allsidig og Robust Fottøy for Alle Sesonger

Et par gode støvler er uunnværlige for å holde føttene beskyttet og komfortable gjennom alle årstider. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av støvler som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre støvler er designet for å gi maksimal støtte og slitestyrke, uansett om du vandrer i skog og mark, går på jakt, eller bare trenger solid fottøy til hverdagsbruk.

Komfort og Støtte: Våre støvler er laget med tanke på komfort. Med polstrede såler og ergonomisk design gir de utmerket støtte til føttene, selv under lange turer. De justerbare snørene og stropper sikrer en god passform, mens støttende ankler gir ekstra stabilitet på ujevnt terreng. Uansett aktivitet vil våre støvler holde føttene dine komfortable hele dagen.

Holdbarhet og Kvalitet: Støvler fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og sterke konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre støvler er designet for å vare, slik at de kan håndtere alt fra krevende terreng til varierende værforhold sesong etter sesong.

Vanntett Beskyttelse: Våre støvler er laget av vanntette materialer som holder føttene tørre, selv i vått og gjørmete terreng. Med vanntette membraner og forseglede sømmer, kan du være trygg på at vann og fuktighet ikke trenger inn. Dette er spesielt viktig under utendørsaktiviteter hvor føttene kan utsettes for våte forhold.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig. Derfor tilbyr vi støvler i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre støvler er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut uansett aktivitet.

Allsidighet: Våre støvler er perfekte for en rekke aktiviteter. Enten du vandrer i fjellet, går på jakt, arbeider utendørs, eller bare trenger et par solide sko til daglig bruk, finner du de rette støvlene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine eventyr.

Utforsk vårt utvalg av støvler på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste støvlene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, holdbarhet og stil med støvler fra Brukås Sport, og vær klar for alle eventyr, uansett sesong!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Viking Trophy Pro High

kr 1 099 kr 1 650

Viking Trophy Neo

kr 999 kr 1 550

Viking Trophy High

kr 949 kr 1 470
Nokian Finntrim Gummistøvel 47

Nokian Finntrim Gummistøvel

kr 849

Viking Terrain II

kr 630 kr 1 050

Viking Touring III

kr 599 kr 950

Viking Trophy 4

kr 559 kr 1 399

Viking Balder 2.0

kr 549 kr 840

Viking Navigator 2

kr 449 kr 680

Viking Balder

kr 399 kr 699

Viking Storm Jr.

kr 399 kr 499

Didriksons  Splashman Kids Boots

597010_NAVY.jpg
kr 159 kr 279

Didriksons  Splashman Kids Boots

597010_FUCHIA.jpg
kr 159 kr 399

Viking KADETT seilerstøvel

kr 149 kr 499

Viking Kids Forrester

kr 119 kr 399
Filters
Sort
display