Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Truger: Utforsk Vinterlandskapet med Letthet og Stabilitet

Når snøen ligger dyp, er truger det perfekte valget for å utforske vinterlandskapet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av truger som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og komfort. Våre truger er designet for å gi deg den beste opplevelsen i snøen, enten du går på en rolig tur i skogen eller legger ut på en krevende fjellekspedisjon.

Avanserte Materialer: Våre truger er laget av lette og slitesterke materialer som sikrer best mulig ytelse og holdbarhet. Med en sterk ramme og slitesterke trinser gir våre truger deg stabilitet og trygghet på alle typer snøunderlag. Materialene vi bruker er også værbestandige, slik at du kan stole på trugene under alle forhold.

Komfort og Passform: Komfort er avgjørende for en god opplevelse med truger. Våre truger er designet med ergonomiske bindinger som gir en sikker og behagelig passform. Justerbare stropper og polstrede områder sikrer at trugene sitter godt på føttene uten å gnage, selv under lange turer. Dette gir deg full bevegelsesfrihet og komfort på dine vintereventyr.

Stabilitet og Grep: For å sikre at du har godt feste på alle typer snø, er våre truger utstyrt med kraftige pigger og sklisikre trinser. Dette gir deg stabilitet og kontroll, selv på isete og ujevne underlag. Våre truger er designet for å gi deg trygghet og stabilitet, slik at du kan fokusere på å nyte naturen.

Allsidighet: Våre truger er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra rolige turer i nærområdet til utfordrende fjellekspedisjoner. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren bruker, finner du de rette trugene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Holdbarhet og Kvalitet: Truger fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker de beste materialene og den nyeste teknologien for å sikre at våre truger gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi truger i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre truger er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på dine vintervandringer.

Utforsk vårt utvalg av truger på www.brukas.no, og finn de perfekte trugene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, stabilitet og stil med truger fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
TSL Highlander Original 2 S

TSL Highlander Original 2

Passer for erfarne turgåere på jakt etter en teknisk truge, med godt grep og komfort.
kr 3 999
TSL Symbioz Original 2 S

TSL Symbioz Original 2

Passer for turgåere på jakt etter brukeveennlighet og allsidighet.
kr 3 999
Tubbs Panoramic 30W 30

Tubbs Panoramic 30W

kr 3 799
Tubbs  Flex Vrt 25w OneSize/

Tubbs Flex Vrt 25w

kr 3 499
Tubbs  Wilderness 21 W No Size/

Tubbs Wilderness 21 W

kr 3 099

MSR Lightning Ascent M30

kr 2 999 kr 3 749
Tubbs Wilderness Blue 25 25/

Tubbs Wilderness Blue 25

kr 2 999
Tubbs Wilderness Blue 30 30/

Tubbs Wilderness Blue 30

kr 2 999
TSL 325 Original 2 M

TSL 325 Original 2

Passer for turgåere på jakt etter brukeveennlighet og allsidighet.
kr 2 999
Atlas Montane 30 - II 30

Atlas Montane 30 - II

kr 2 999
Atlas Montane 35 - II 35

Atlas Montane 35 - II

kr 2 999
Atlas Montane 25 - II 25

Atlas Montane 25 - II

kr 2 999
Atlas Treeline 25

Atlas Treeline 25

kr 2 999
Atlas  Montane Elektra 23 - II 23

Atlas Montane Elektra 23 - II

kr 2 999
Bilde av Atlas Montane 27 W - II

Atlas Montane 27 W - II

kr 2 799

MSR Revo Ascent M25

kr 2 579 kr 4 299
Filters
Sort
display