Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Turmat: Næringsrik og Smakfull Mat for Dine Frilufts eventyr

Når du er ute på tur, er riktig ernæring avgjørende for å opprettholde energien og nytelsen av eventyret. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av turmat som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og smak. Våre turmatprodukter er ideelle for alle typer friluftsaktiviteter, fra korte dagsturer til lengre ekspedisjoner, og er designet for å gi maksimal næring og nytelse under alle forhold.

Næringsrik og Balansert: Våre turmatprodukter er nøye utvalgt for å gi deg den nødvendige næringen du trenger på tur. Med balanserte måltider som inneholder proteiner, karbohydrater og sunt fett, sikrer vi at du holder energinivået oppe gjennom hele dagen. Våre produkter er laget med naturlige ingredienser og er fri for unødvendige tilsetningsstoffer, slik at du kan nyte et sunt og velsmakende måltid i naturen.

Enkel Tilberedning: For å gjøre matlagingen så enkel som mulig, er våre turmatprodukter designet for rask og enkel tilberedning. Mange av våre måltider krever bare varmt vann og noen minutters ventetid før de er klare til å nytes. Dette gir deg mer tid til å fokusere på opplevelsen og mindre tid brukt på matlaging.

Lett og Bærbar: Våre turmatprodukter er lette og kompakte, noe som gjør dem enkle å pakke og transportere. De tar minimalt med plass i sekken og veier lite, slik at du kan bære med deg tilstrekkelig mat uten å bli unødvendig tungt belastet. Med våre praktiske pakkeløsninger kan du enkelt ta med deg nok mat for hele turen.

Holdbar og Pålitelig: Våre turmatprodukter er laget for å tåle tøffe forhold og har lang holdbarhet, slik at du alltid kan ha pålitelig mat tilgjengelig. Pakkene er designet for å beskytte maten mot fuktighet og skader, slik at du kan være trygg på at maten holder seg frisk og velsmakende gjennom hele turen.

Stil og Smak: Vi vet at smak også er viktig når du er på tur. Derfor tilbyr vi turmat i et bredt spekter av smakfulle varianter, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er nøye utvalgt for å gi deg den beste smaksopplevelsen, uansett hvor du befinner deg.

Allsidighet: Våre turmatprodukter er perfekte for en rekke friluftsaktiviteter, fra camping og fjellturer til dagsturer og lengre ekspedisjoner. Uansett om du trenger et raskt måltid på farten eller en fullverdig middag i leiren, finner du det rette alternativet hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine aktiviteter.

Utforsk vårt utvalg av turmat på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste turmaten for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av næring, smak og bekvemmelighet med turmat fra Brukås Sport, og nyt måltidene dine i naturen til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Trek´n Eat Day Ration Pack Type 1

kr 249 kr 499

Trek´n Eat Day Ration Pack Type 3

kr 249 kr 499
Trek´n Eat  Gourmet Forest Stew with meat 190

Trek´n Eat Gourmet Forest Stew with meat

kr 149
Real Turmat Viltgryte

Real Turmat Viltgryte

kr 139
Real Turmat  Lapskaus 500 Gr 1

Real Turmat  Lapskaus 500 Gr

kr 138
Real Turmat Laks med pasta og fløtesaus 500g 1

Real Turmat Laks med pasta og fløtesaus 500g

kr 129
Real Turmat  Storfegryte 500 Gr 1

Real Turmat  Storfegryte 500 Gr

kr 129
Real Turmat Pulled pork med ris 500g 1

Real Turmat Pulled pork med ris 500g

kr 129
Trek´n Eat Eat Beef Stroganoff with Rice

Trek´n Eat Eat Beef Stroganoff with Rice

kr 129
Trek´n Eat Chicken in Curried Rice

Trek´n Eat Chicken in Curried Rice

kr 129
Trek´n Eat Beef Casserole with Noodles

Trek´n Eat Beef Casserole with Noodles

kr 129
Real Turmat  Bacalao

Real Turmat Bacalao

kr 120
Real Turmat Pasta Bolognese

Real Turmat Pasta Bolognese

kr 119
Real Turmat  Kylling Karri

Real Turmat Kylling Karri

kr 119
Real Turmat  Chili Con Carne 500 Gr

Real Turmat  Chili Con Carne 500 Gr

kr 119
Real Turmat Kebabgryte

Real Turmat Kebabgryte

kr 118
Filters
Sort
display