Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Ullboxer Herre

Ullboxer Herre: Komfort og Varme for Hverdag og Eventyr

Når det gjelder å holde seg komfortabel og varm, er ullboxere et uunnværlig plagg i herregarderoben. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av ullboxere for herrer som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil. Våre ullboxere er laget av høykvalitets ull som gir optimal varme og pusteevne, slik at du holder deg komfortabel uansett aktivitet.

Varme og Isolasjon: Våre ullboxere er laget av naturlig ull som gir utmerket varmeisolasjon. Ullens unike egenskaper holder deg varm selv når det er fuktig, og regulerer kroppstemperaturen for best mulig komfort. Dette gjør våre ullboxere ideelle for både utendørsaktiviteter og hverdagsbruk i kaldt vær.

Komfort og Mykhet: Vi bruker kun den mykeste ullen for å sikre maksimal komfort. Våre boxere er designet med fokus på mykhet og pusteevne, slik at du unngår kløe og ubehag. Ergonomiske snitt og elastiske materialer gir en behagelig passform som følger kroppens bevegelser, noe som gjør dem perfekte for lag-på-lag bekledning.

Holdbarhet og Kvalitet: En ullboxer fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som sikrer at boxeren beholder formen og funksjonaliteten over tid. Våre ullboxere er designet for å tåle daglig bruk og hyppig vask, slik at du kan nyte dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig, og derfor tilbyr vi ullboxere i et bredt spekter av farger og design. Enten du foretrekker en klassisk, tidløs look eller en mer moderne stil, har vi noe som passer din personlige smak. Våre boxere er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan se bra ut i enhver situasjon.

Allsidighet: Våre ullboxere er perfekte for en rekke aktiviteter. Fra fjellturer til skiturer eller avslappende dager hjemme, finner du den rette boxeren hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for deg.

Utforsk vårt utvalg av ullboxere for herrer på www.brukas.no, og finn den perfekte boxeren for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste ullboxeren for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av varme, komfort og stil med ullboxere for herrer fra Brukås Sport, og nyt hver dag med pålitelig og komfortabel bekledning!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
42860.JPG

Aclima WoolNet Shorts Long, Man

kr 749
Aclima Lars Monsen Femunden Boxer M´S Xl

Aclima Lars Monsen Femunden Boxer M´S

kr 549
Tufte Wear  M Boxer & Sock Giftbox Xxl

Tufte Wear M Boxer & Sock Giftbox

Hverdagspakka! En supermyk boxer og to par sokker – nok til å gjøre en grå høst litt mer bekvem. Praktisk og komfortabel på én gang.
kr 499
38893.JPG

Devold BREEZE MAN BOXER

kr 499
Aclima LightWool Boxer, Man 2Xl

Aclima LightWool Boxer, Man

kr 449
Aclima  Warmwool Boxer Shorts, Man S

Aclima Warmwool Boxer Shorts, Man

kr 449
Tufte Wear Boxer Briefs Xl

Tufte Wear Boxer Briefs

kr 199
Tufte Wear Boxer Briefs Xl

Tufte Wear Boxer Briefs

kr 199
Tufte Wear Boxer Briefs S

Tufte Wear Boxer Briefs

kr 199
Filters
Sort
display