Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Vattert bukse herre

Vattert Bukse Herre: Optimal Varme og Komfort i Kaldt Vær

Når kulda setter inn, er det viktig å holde seg varm og komfortabel. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av vatterte bukser for herrer som kombinerer funksjonalitet, varme og stil. Våre vatterte bukser er designet for å gi deg den beste beskyttelsen mot kulde og vind, samtidig som de gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort.

Eksepsjonell Isolasjon: Våre vatterte bukser er fylt med høykvalitets isolasjonsmaterialer som gir utmerket varmeisolasjon. Dette sikrer at du holder deg varm selv under de kaldeste forhold, enten du er på skitur, fjelltur eller bare ute i vinterværet.

Vann- og Vindbeskyttelse: Våre bukser er laget av materialer som gir god beskyttelse mot vind og lett nedbør. Dette sikrer at du holder deg tørr og komfortabel, selv under utfordrende værforhold. Med vanntette ytre lag og vindtette egenskaper er du beskyttet mot elementene.

Komfort og Pusteevne: Komfort er essensielt når du er aktiv i kaldt vær. Våre vatterte bukser har pustende materialer som sørger for at fuktighet slipper ut, slik at du holder deg tørr og komfortabel hele dagen. Ergonomiske design og fleksible materialer gir deg full bevegelsesfrihet.

Funksjonalitet og Praktiske Detaljer: Våre vatterte bukser er utstyrt med praktiske detaljer som flere lommer med glidelås for trygg oppbevaring av småting, justerbare midjer og mansjetter for en tilpasset passform, samt forsterkede områder for ekstra holdbarhet. Disse funksjonene gjør buksene ideelle for en rekke vinteraktiviteter.

Holdbarhet og Kvalitet: En vattert bukse fra Brukås Sport er laget for å vare. Vi bruker slitesterke materialer og robuste konstruksjoner som sikrer langvarig ytelse og beskyttelse. Våre bukser tåler daglig bruk og røffe vinterforhold, slik at du kan stole på at de vil holde deg varm og beskyttet i mange år.

Stil og Design: Vi tilbyr et variert utvalg av vatterte bukser i forskjellige stiler og farger, slik at du kan finne bukser som passer din personlige smak. Enten du foretrekker en klassisk look eller en mer moderne stil, har vi noe som passer for deg.

Utforsk vårt utvalg av vatterte bukser for herrer på www.brukas.no, og finn de perfekte buksene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste vatterte buksene for dine aktiviteter.

Opplev varme, komfort og stil med vatterte bukser fra Brukås Sport, og vær klar for alle vinterens utfordringer!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Phenix Norway Alpine Team Salopette

kr 3 299 kr 5 999

Phenix Shuttle Salopette

kr 2 749 kr 4 999

Phenix BLIZZARD PANTS

kr 2 749 kr 4 999

Phenix TWINPEAKS PANTS

kr 2 699 kr 5 999

Phenix Nardo Salopette

kr 2 499 kr 4 999

Phenix Nardo Salopette

kr 2 499 kr 4 999

ArcTeryx Proton Pant Men's

kr 1 189 kr 1 699

Bergans Røros Ins 3/4 Pnt

kr 1 049 kr 1 499

Icepeak Freiberg

kr 959 kr 1 599

Haglöfs Barrier Knee Pant Men

kr 780 kr 1 200
Icepeak  BYXOR / NOXOS

Icepeak BYXOR / NOXOS

kr 719

Icepeak KENTA

kr 599 kr 1 299
Filters
Sort
display