Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Vintersko / Støvler

Vintersko/Støvler: Hold Føttene Varme og Tørre Gjennom Vinteren

Når vinteren kommer med kulde og snø, er det viktig å ha pålitelige vintersko og støvler som holder føttene varme og tørre. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av vintersko og støvler som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre vintersko og støvler er designet for å gi maksimal komfort og beskyttelse, slik at du kan nyte utendørsaktiviteter selv i de kaldeste månedene.

Varme og Isolasjon: Våre vintersko og støvler er laget av høykvalitets materialer som gir utmerket varmeisolasjon. Med fôrede innvendige lag og avanserte isolasjonsteknologier, sikrer vi at føttene dine holder seg varme selv på de kaldeste dagene. Våre produkter er ideelle for lange vinterturer, lek i snøen eller daglig bruk i kaldt vær.

Vanntett Beskyttelse: Våre vintersko og støvler er laget av vanntette materialer som holder føttene tørre, selv i vått og snøfylt terreng. Med vanntette membraner og forseglede sømmer, kan du være trygg på at vann og fuktighet ikke trenger inn. Dette er spesielt viktig under vinteraktiviteter hvor føttene kan utsettes for snø og slaps.

Komfort og Støtte: Komfort er avgjørende når du tilbringer tid ute i kulden. Våre vintersko og støvler har polstrede såler og ergonomisk design som gir utmerket støtte til føttene. Justerbare snørebånd og stropper sikrer en god passform, mens støttende ankler gir ekstra stabilitet på glatt og ujevnt underlag.

Holdbarhet og Kvalitet: Vintersko og støvler fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og sterke konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe vinterforhold. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig, selv om vinteren. Derfor tilbyr vi vintersko og støvler i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige stil. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut.

Allsidighet: Våre vintersko og støvler er perfekte for en rekke vinteraktiviteter. Enten du går på tur, skøyter, eller bare trenger et par solide sko for daglig bruk, finner du de rette produktene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Utforsk vårt utvalg av vintersko og støvler på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste vinterskoene og støvlene for dine vinteraktiviteter.

Opplev kombinasjonen av varme, komfort og stil med vintersko og støvler fra Brukås Sport, og nyt vinteren til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Topaz Amundsen  40

Topaz Amundsen

AlborgTan.jpg
kr 4 999
40424.PNG

Topaz Sami 50 Natur Herre

AlborgTan.jpg
kr 3 899
40423.PNG

Topaz Sami 50 Natur Dame

AlborgTan.jpg
kr 3 699
Baffin Control Max Støvel 48/49

Baffin Control Max Støvel

kr 2 999
Baffin Litesport Sort 48/49

Baffin Litesport Sort

Ny multisportmodell, perfekt til truger!
kr 2 999
Baffin Impact Støvel 50

Baffin Impact Støvel

kr 2 799

Topaz Minnesota Black

AlborgTan.jpg
kr 2 149
Baffin Kootenay Sort/Oransje 48/49

Baffin Kootenay Sort/Oransje

kr 2 599
Baffin Kootenay Grå/Blå 48/49

Baffin Kootenay Grå/Blå

kr 2 599
Baffin Icefield Damestøvel 41

Baffin Icefield Damestøvel

kr 2 599
Baffin Kootenay Sort/Blå 39

Baffin Kootenay Sort/Blå

Baffin Kootenay vinterstøvler er svært allsidig, sitter svært godt på foten, er meget lett og blir derfor raskt manges favoritt.
kr 2 599
Baffin Flare Grå/Lilla 41

Baffin Flare Grå/Lilla

Baffin Flare er en vinterstøvel mange raskt blir glad i.
kr 2 399
Baffin Flare Grå/Blå 41

Baffin Flare Grå/Blå

kr 2 399
Bilde av Baffin Flare Sort/Rosa

Baffin Flare Sort/Rosa

kr 2 399
Baffin Tavern 47

Baffin Tavern

kr 2 399
Baffin Liberty Dame 40

Baffin Liberty Dame

kr 2 199

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 119 Til: kr 4 999
kr119 kr4999
Filters
Sort
display